31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Σαμοθράκη: Νεκρός 44χρονος ψαροντουφεκάς – Παρασύρθηκε από ταχύπλοο σκάφος

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας 44χρονος υποβρύχιος αλιέας (ψαροντουφεκάς) παρασύρθηκε από ταχύπλοο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της Καμαριώτισσας Σαμοθράκης, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το δυστύχημα συνέβη περί τις 18:00, η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από το Λιμενικό ενώ ο οδηγός του ταχύπλοου και ένας ακόμη άνδρας που επέβαινε στο σκάφος – οι οποίοι φέρεται να έκαναν διακοπές στην περιοχή – κρατούνται στο Λιμενικό Τμήμα της Σαμοθράκης.

Σοκ στην τοπική κοινωνία

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η αδερφή του 44χρονου ενώ συγκλονισμένος όπως και όλοι οι κάτοικοι του νησιού, δηλώνει ο δήμαρχος Σαμοθράκης Θανάσης Βίτσας. Όπως είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ δεδομένου του σοκ που έχει προκαλέσει στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας ο αδόκητος θάνατος ενός νέου ανθρώπου, το ότι η όλη διαδικασία είναι σε εξέλιξη – τόσο ως προς τη διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος όσο και την εξεύρεση άμεσα μέσου μεταφοράς της σορού στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης – δεν υπάρχει η δυνατότητα περαιτέρω πληροφοριών και στοιχείων.

Σημειώνεται ότι μέχρι και τις βραδινές ώρες συνεχίζονται οι προσπάθειες η σορός – η οποία παραμένει στο Κέντρο Υγείας – να μεταφερθεί στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να πραγματοποιηθεί αύριο η νεκροψία – νεκροτομή.

: ΑΜΠΕ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό