32.4 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Σαββόπουλος για Μαρινέλλα: «Περαστικά στην κοσμοαγάπητη Θεσσαλονικιά που δίνει μάχη με τη ζωή της»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τις ευχές του για ανάρρωση στην μεγάλη ερμηνεύτρια, Μαρινέλλα για τη μάχη που δίνει για την υγεία της, έστειλε ο τραγουδοποιός, Διονύσης Σαββόπουλος.

Ο σπουδαίος δημιουργός ο οποίος τιμήθηκε το Σάββατο με το Αργυρό Μετάλλιο της Θεσσαλονίκης δήλωσε, ότι ενώ βρίσκεται στην πόλη, το μυαλό του πηγαίνει «στην κοσμοαγάπητη Θεσσαλονικιά, που αυτήν την ώρα δίνει μάχη με τη ζωή της».

«Περαστικά σου Μαρινέλλα», εύχεται ολόψυχα ο Διονύσης Σαββόπουλος, ενώ μετά ακολούθησε το ένθερμο χειροκρότημα του κοινού.

Ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης παρέδωσε στον Δ. Σαββόπουλο το Αργυρό Μετάλλιο σε μια ξεχωριστή, συγκινησιακά φορτισμένη εκδήλωση στον αίθριο χώρο του δημαρχιακού μεγάρου, παρουσία πολλών επωνύμων, πολιτικών, δημοτικών, κοινωνικών και πολιτιστικών παραγόντων, πλήθους ανθρώπων που τον αγαπούν.

Ο δημιουργός ανέβηκε στη σκηνή, τραγούδησε τα αγαπημένα «Μια η άνοιξη» και «Συννεφούλα» μαζί με τη χορωδία του δήμου Θεσσαλονίκης υπό τη διεύθυνση της Μαίρης Κωνσταντινίδου συνοδευόμενοι από τη Φιλαρμονική του δήμου, και απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους είπε εμφανώς συγκινημένος: «όπου και να βρέθηκα μέσα μου κουβαλάω πάντα τη Θεσσαλονίκη».

Χαρακτήρισε την πόλη και «Τσιφτετελού» (χαριτολογώντας) και «Πού να χωρούσε εμένα το ρεπερτόριό μου εδώ;», είπε δικαιολογώντας την κάθοδό του στην Αθήνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό