35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Σαββίδης: «Θα παραμείνω πάντα πιστός στα συμφέροντα του ΠΑΟΚ, να μπούμε στο Champions League»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβαν Σαββίδης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα με αφορμή την γιορτή τη Θύρα 4 (την οργανωμένη του «Δικεφάλου») για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού μίλησε για την φετινή σεζόν και το πρωτάθλημα, συνέχισε αναφέροντας τις δημιουργίες τις οποίες θα κάνει με το νέο αθλητικό κέντρο, αλλά ακόμη μίλησε και για την εκλογή του Μάκη Γκαγκάτση στην ΕΠΟ, κάνοντας λόγο για μεγάλες αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά το μήνυμα που έστειλε ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ:«Αξιότιμοι φίλοι, αγαπητοί μας φίλαθλοι, σας συγχαίρω ειλικρινά όλους, εμάς όλους με το πρωτάθλημα, με ένα ακόμα πρωτάθλημα. Ζήσαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά, σε πολύ δύσκολες συνθήκες, μέσα από λαβυρίνθους, αποδείξαμε ότι είμαστε ενωμένοι και ότι είμαστε δύναμη και μπορούμε να πετύχουμε μεγάλους στόχους.

Εγώ ήμουν και θα παραμείνω πάντα πιστός στα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και θέλω να το ξέρετε, να το θυμάστε και ίσως οι μεγαλύτερες επιτυχίες μας είναι ακόμα μπροστά. Εγώ είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι οι δύσκολες εποχές μας ενώνουν ακόμα περισσότερο, απολύτως πεπεισμένος ότι για να πετύχεις νίκη, δεν είναι απαραίτητο να είσαι στο πεδίο της μάχης και αυτή η σεζόν έδειξε ότι εμείς διψούσαμε, εμείς θέλαμε, εμείς στοχεύαμε και εμείς πετύχαμε.

Εμείς γράψαμε διάφορες σελίδες ιστορίας στη βιογραφία μας και σίγουρα αυτό περιλαμβάνει την ιστορία αυτής της σεζόν. Εμείς θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να μπούμε στο ομίλους του Champions League, εμείς θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να πολλαπλασιάσουμε τις δυνάμεις μας, το μεγαλείο μας προκειμένου ο ΠΑΟΚ κάθε μέρα να βιώνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Δε γίνεται να μην μας υπολογίζουν.Σήμερα είμαστε εκείνη η δύναμη, η οποία μπορεί να πει ότι εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Σας συγχαίρω ξανά, ελπίζω ότι εσείς καταλαβαίνετε τι στόχους έχουμε μπροστά μας και δεν είναι μόνο οι αθλητικές επιτυχίες, αλλά και η δημιουργία ενός υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου στην περιοχή της Θέρμης, η κατασκευή της Νέας Τούμπας στην Τούμπα. Χωρίς υποδομές, χωρίς σύγχρονες υποδομές δε γίνεται τίποτα.

Σας είμαι πολύ ευγνώμων για το γεγονός ότι όλη τη χρονιά δείξατε απόλυτη κατανόηση, πίστη και ενότητα γύρω από τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ, σας ευχαριστώ που αυτή τη χρονιά, μια ακόμα χρονιά, τη ζήσαμε μαζί, είχαμε επιτυχίες και ειλικρινά πιστεύω ότι θα γιορτάσουμε με αξιοπρέπεια τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ!».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό