33.6 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Σίσσυ Χρηστίδου: Λεοπάρ φόρεμα και πουκάμισο; Κι όμως είναι ο συνδυασμός που θα λατρέψεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Το καλύτερο σύνολο που μπορεί να φορεθεί εύκολα πρωί και βράδυ.

Το καλοκαιράκι είναι όπως λέει και το τραγούδι για να το ζούμε στην ακρογιαλιά, δίπλα στο νεράκι να πλέουμε αγκαλιά. Αλλά μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή της άδειας, πρέπει να είμαστε ακόμα στο γραφείο και στις υποχρεώσεις μας, οπότε ας κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή και ας εκμεταλλευτούμε το διάστημα που είμαστε στην πόλη για να δημιουργήσουμε κάποια από τα πιο εντυπωσιακά looks μας. Και θα μου πεις ότι δεν έχεις καμία όρεξη να ντυθείς με τόση ζέστη, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε έμπνευση και να σου ανεβάσουμε τη διάθεση με το τελευταίο look της Σίσσυς Χρηστίδου, που θα θέλεις σίγουρα να αντιγράψεις μέσα στον Ιούλιο.

Τα wide leg παντελόνια είναι το απόλυτο essential του καλοκαιριού -Πώς να τα φορέσεις τώρα

https://www.instagram.com/reel/C76uvDYo3ms/

Η Σίσσυ εξάλλου φαίνεται πως περνάει μία από τις καλύτερες φάσεις της, με μία επιτυχημένη εκπομπή και μία ήρεμη προσωπική ζωή μετά το χωρισμό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Αυτό μπορούμε να διαπιστώσουμε από την αλλαγή στο σώμα της, στη διάθεσή της και το στυλ της που έγινε πιο αέρινο και θηλυκό το τελευταίο διάστημα. Και τα εντυπωσιακά φορέματα είναι το απόλυτο must για εκείνη αυτό το καλοκαίρι.

Σίσσυ Χρηστίδου: Το λεοπάρ φόρεμα που εντυπωσίασε.

Τα βασικά και πιο κλασικά prints της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι τρία: τα florals, το polka dot και το λεοπάρ ή animal print όπως συνηθίζουν να το λένε οι experts. Και αφού έχουμε δει τη Σίσσυ με τα δύο πρώτα ήρθε η στιγμή να κάνει την εμφάνισή της και με ένα υπέροχο λεοπάρ slip dress, σε maxi loose γραμμή που φθάνει μέχρι τον αστράγαλο. Μόνο που δεν σταμάτησε εκεί αλλά το απογείωσε με το τέλειο styling.

Πιο συγκεκριμένα, το συνδύασε με ένα ζευγάρι καμηλό πλατφόρμες με bohemian λεπτομέρειες και έδεσε μία matching camel ζώνη με χρυσή αγκράφα στη μέση της. Το απόλυτο highlight όμως ήταν το λευκό πουκάμισο που έδεσε με κόμπο κάτω από το στήθος της και ολοκλήρωσε ιδανικά το outfit. Ένα σύνολο για όλες τις ώρες που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Κλέλια Ανδριολάτου: Τα 2 bikini looks της είναι η έμπνευσή μας για την παραλία

Shop the look:



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό