12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σίγουρη η αναβολή στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Θέμα φυσικά έχει προκύψει με τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς ο χιονιάς έχει δημιουργήσει απίστευτα προβλήματα. Το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ της Τετάρτης είναι σίγουρο ότι θα αναβληθεί. Η δραματική κατάσταση που επικρατεί στην Αττική Οδό, η επίσης θλιβερή κατάσταση που υπάρχει στο ΟΑΚΑ και τους γύρω δρόμους, τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στο «Ελ. Βενιζέλος» με τις ακυρώσεις πτήσεων (ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ, Σοάρες, εφτασε στην Αθήνα, όμως αδυνατεί να πετάξει για Θεσσαλονίκη), αλλά και το γεγονός ότι οι προβλέψεις της ΕΜΥ θέλουν το χιόνι να πέφτει μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης στην Αθήνα (μετά έρχονται τα πολύ δύσκολα με τον παγετό), οδηγούν το ματς σε αναβολή.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ακόμη και απόψε η ΕΠΟ να ανακοινώσει την αναβολή του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ της Τετάρτης, ώστε να μην μπει και ο ΠΑΟΚ στην ταλαιπωρία του αεροδρομίου την Τρίτη, προσπαθώντας να παίξει με τις… πιθανότητες και να έρθει Αθήνα. Αν δεν έχουμε απόψε ανακοινώσεις, πάμε για το πρωί της Τρίτης.

Από εκεί και πέρα και όσον αφορά τα άλλα δυο ματς της Τετάρτης, Ολυμπιακός – Παναιτωλικός και  Λαμία – Άρης η κατάσταση θα εκτιμηθεί εκ νέου το πρωί της Τρίτης και θα παρθεί τελική απόφαση. Όλα είναι ανοιχτά σε αυτά τα δυο παιχνίδια. Βέβαια προκαλεί ερωτήματα πώς θα ταξιδέψει οδικώς ο Παναιτωλικός από το Αγρίνιο στην Αθήνα, καθώς οι δρόμοι έχουν κλείσει και στην Εθνική οδό από τα χιόνια και θα δημιουργηθεί παγετός. Αυτό είναι το πρόβλημα για το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός.

Το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ λοιπόν, θα αναβληθεί. Τα άλλα δυο ματς θα αποφασιστεί το πρωί της Τρίτη αν θα διεξαχθούν, ενώ ήδη έχει αναβληθεί το Αν.Καρδίτσα – Παναθηναϊκός.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό