Home Lifestyle «Σίγουρα θα συνεργαζόμουν μαζί του κάποια στιγμή με μεγάλη μου χαρά»

«Σίγουρα θα συνεργαζόμουν μαζί του κάποια στιγμή με μεγάλη μου χαρά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι είπε το μοντέλο και παρουσιάστρια για την Μαρίνα Σάττι και τη συμμετοχή της στη Eurovision

Στο Shopping Star, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τις στυλιστικές επιλογές της Μαρίνας Σάττι στη φετινή της εμφάνιση στη Eurovision αναφέρθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλώντας στην κάμερα του Breakfast@Star.

«Περνάμε πάρα πολύ ωραία στο Shopping Star, δόξα τω Θεώ όλα καλά. Υπάρχει μία συμπάθεια και μία εκτίμηση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και από τις δύο πλευρές», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Σίγουρα θα συνεργαζόμουν μαζί του κάποια στιγμή με μεγάλη μου χαρά. Ειδικά με ανθρώπους που είναι επαγγελματίες και ξέρουν τη δουλειά τόσα πολλά χρόνια. Έχεις να μάθεις πάρα πολλά πράγματα από αυτούς», είπε ερωτηθείσα σχετικά με τον συνάδελφό της του MEGA.

«Η Μαρίνα Σάττι είναι μία καλλιτέχνης που – απ’ όσο γνωρίζω από κοινούς μας συνεργάτες – δουλεύει τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος και τα δίνει όλα. Της εύχομαι καλή επιτυχία, με τη νίκη και να το χαρεί», απαντά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε σχετική ερώτηση. «Μου αρέσουν πάρα πολύ οι στυλιστικές της επιλογές στο clip. Πρέπει να καταλάβουμε κάποια στιγμή ότι οι άνθρωποι που έχουν διαφορετική αισθητική και απευθύνονται ενδεχομένως σε άλλα κοινά δεν συνάδουν πάντα με τους κοινούς κανόνες και τα δεδομένα. Είναι ωραίο να βλέπουμε άλλες εικόνες», κατέληξε το σχόλιό της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version