15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

‘Σίγουρα θα μείνω στη Λίβερπουλ την επόμενη σεζόν’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ
25.05.2022 | 17:07

Ο Μο Σαλάχ κάνει σπριντ στο Λίβερπουλ – Τότεναμ
2022 AP PHOTO/JON SUPER

Ο Μο Σαλάχ ερωτηθείς για τις συζητήσεις που γίνονται για νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ τόνισε πως θα αγωνίζεται με τη φανέλα των Reds σίγουρα την επόμενη σεζόν.

Η Λίβερπουλ προετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι της χρονιάς. Οι Reds το Σάββατο αντιμετωπίζουν τη Ρεάλ Μαδρίτης(28/5, 22:00, LIVE από SPORT24) στον τελικό του Champions League.

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (25/5) ο Σαλάχ ρωτήθηκε γι’ ακόμη μια φορά για τις συζητήσεις ανανέωσης του συμβόλαιό του, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2023.

“Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Απλά θέλω να δω τον Χέντο να σηκώνει το τρόπαιο στα χέρια του και ελπίζω να το δώσει και σε μένα. Μένω την επόμενη χρονιά σίγουρα” απάντησε συγκεκριμένα ο Αιγύπτιος.

Όσο για τον τελικό τόνισε: “Έχω πάρα πολύ μεγάλο κίνητρο, μετά από αυτό που συνέβη την τελευταία φορά και την Κυριακή. Όλοι έχουν κίνητρο. Θα παλέψουμε για το τρόπαιο και είμαστε ενθουσιασμένοι”.

Ο Σαλάχ είναι απ’ τους πιο κομβικούς παίκτες της Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια. Φέτος έχει καταγράψει 50 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει 31 φορές και έχει μοιράσει 16 ασίστ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό