24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σέρρες: Πέθανε από κορωνοϊό 45χρονος καθηγητής-Είχε υπογράψει να μη διασωληνωθεί

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκ στην τοπικη κοινωνία των Σερρών, τους συναδέλφους και τους μαθητές του στο Μουσικό Σχολείο Σερρών, έχει προκαλέσει ο θάνατος του υποδιευθυντή και καθηγητή Μουσικής Χρήστου Καραμάνη, από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, o 45χρονος άντρας, παντρεμένος και πατέρας τριών μικρών παιδιών, ο οποίος νοσηλευόταν τις 15 τελευταίες ημέρες στο Νοσοκομείου Σερρών, εξαιτίας επιπλοκών του θανατηφόρου ιού, κατέληξε σήμερα το πρωί, παρά τις προσπάθειες των ιατρών να τον σώσουν.

Πάντως, ο ίδιος δήλωνε αρνητής του εμβολιασμού και του ιού. Μάλιστα από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει, μέσω των social media, τη δυσπιστία του απέναντι στην επικινδυνότητα του κορωνοϊού, τη χρήση μάσκας και το κλείσιμο των σχολείων από την περίοδο της έναρξης της πανδημίας στην Ελλάδα, τον Απρίλιο του 2020.

Την είδηση του θανάτου του 45χρονου καθηγητή στο μουσικό γυμνάσιο Σερρών, Χρήστου Καραμάνη, επιβεβαίωσε o γιατρός και υπεύθυνος Co στο νοσοκομείο Σερρών, Θεόφιλος Καλλινικίδης.

«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τον σώσουμε αλλα δυστυχώς δεν τα κατάφερε» ανέφερε ο κ. Καλλινικίδης, ο οποίος αποκάλυψε οτι ο 44χρονος καθηγητής μουσικής ειχε υπογράψει, μαζί με τη σύζυγό του να μη διασωληνωθεί.

Δυστυχώς κατέληξε έπειτα απο επιπλοκές που προκάλεσε ο ιός στον οργανισμό του ενώ έδινε σκληρή μάχη τα τελευταία 24ωρα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου παλεύοντας να επιβιώσει. Ο άτυχος 44χρονος αφήνει πίσω του τη γυναίκα του και τρία παιδιά. Όπως αποδεικνύεται από τις αναρτήσεις του, στη σελίδα του στο Facebook, υπήρξε σκληρός αρνητής που δεν πίστευε καν στην ύπαρξη του ιού.

Κλειστό την Πέμπτη το Μουσικό Σχολείο ΣερρώνΣε ένδειξη πένθους δεν θα λειτουργήσει την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου το Μουσικό Σχολείο Σερρών.

«Με μεγάλη  οδύνη σας ενημερώνουμε για τον αδόκητο θάνατο του πολυαγαπημένου μας Υποδιευθυντή και επί χρόνια καθηγητή βυζαντινής μουσικής του Μουσικού Σχολείου μας, Χρήστου Καραμάνη. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την απέραντη θλίψη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας. Ως ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στην οικογένεια, μετά από συνεννόηση με τη Δ/νση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών, η σχολική μας μονάδα θα παραμείνει αύριο, Πέμπτη, 21-10-2021 κλειστή. Οι μαθητές θα παραμείνουν στα σπίτια τους» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Σερρών Λίλα Σκέμπερη.

 

: Thess Today

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό