28.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Σέντρα στο Κύπελλο Ελλάδος με ματσάρες σε Τρίπολη και Αγρίνιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα δύο παιχνίδια για το Κύπελλο Ελλάδος ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της Τρίτης (05/12) και το Freetips247.com προτείνει δυάδα για ταμείο.

Ξεκινώντας από το πρόγραμμα ο Αστέρας υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στις 17:00 με σκοπό να επαναλάβει ό,τι έκανε το Σάββατο (02/12). Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έσπασε την κατάρα, καθώς έπειτα από τέσσερις ήττες στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” οι Αρκάδες επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας των Σερραίων με 1-0. Μετά από αυτό το τρίποντο ο Αστέρας έφτασε τους 17 βαθμούς και ανέβηκε στην 6η θέση. Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός δεν έδειξε κακό πρόσωπο, είχε τις ευκαιρίες του και στο τέλος θα μπορούσε να είχε φύγει έστω με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Τρίπολη. Απόψε, για το Κύπελλο, τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά και δεν αποκλείεται να δούμε γκολ. Γι’ αυτό και θα κρατήσουμε το G/G σε απόδοση 1.85.

Στις 19:30 ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Καλλιθέα. Στο παρελθόν η ομάδα του Αγρινίου έχει αντιμετωπίσει άλλες πέντε φορές την Καλλιθέα, έχοντας δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Ο Παναιτωλικός βέβαια, δεν βρίσκεται και στα καλύτερα της και στο πρωτάθλημα παλεύει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Το Σάββατο επέστρεψε στα τρίποντα, επικρατώντας 3-0 της Κηφισιάς και σκαρφάλωσε στην 12η θέση. Οσον αφορά την Καλλιθέα, βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας στη Β’ Εθνική έχοντας 20 βαθμούς και στο -2 από τα Χανιά. Η Καλλιθέα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις γι’ αυτό και σήμερα θα παλέψει το ματς. Λογικό το G/G σε απόδοση 1.72.

Οι στοιχηματικές επιλογές του Freetips247.com:17:00 Αστέρας Τρίπολης vs Πανσερραϊκός G/G (1.85)19:30 Παναιτωλικός vs Καλλιθέα G/G (1.72)Απόδοση δυάδας: 3.18

Βρείτε καθημερινά προγνωστικά, έξυπνα ειδικά στοιχήματα, πλούσια θεματολογία καιέτοιμα δελτία στοιχήματος στο Freetips247.com!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό