34.5 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Σέντρα στη νοκ άουτ φάση του EURO με δύο ματσάρες – Που θα δείτε τα παιχνίδια

Ειδήσεις Ελλάδα

Η φάση των ομίλων του EURO έχει ολοκληρωθεί εδώ και λίγα 24ωρα, με τις 16 ομάδες που πήρανε το εισιτήριο για τη νοκ άουτ φάση να είναι έτοιμες να επιστρέψουν στη δράση. Το Σάββατο (29/06) έχουμε σέντρα στα πρώτα δύο ματς, με τη Γερμανία να υποδέχεται τη Δανία, ενώ η Ελβετία να παίζει με την Ιταλία. 

Η αήττητη Ελβετία κόντρα στην πάντα «επικίνδυνη» Ιταλία 

Η Ελβετία ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων δίχως να κάνει ήττα. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης πέρασε το εμπόδιο της Ουγγαρίας με 3-1, κόντρα στη Σκωτία ήρθε ισόπαλη 1-1, ενώ στο «Χ» έμεινε και με τη Γερμανία «Χ». Η ομάδα του Γιακίν δείχνει εξαιρετική επιθετικά και θέλει να προχωρήσει στη διοργάνωση. 

Η Ιταλία από την άλλη, πέρασε και αυτή (όπως η προσεχής αντίπαλός της) ως δεύτερη στον όμιλό της. Στο πρώτο της ματς κέρδισε την Αλβανία με 2-1, έχασε στο δεύτερο από την Ισπανία με 1-0, ενώ κόντρα στην Κροατία, πήρε την πρόκριση και τη δεύτερη θέση στο 90+8′, χάρις σε γκολ του Τζακάνι που διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ο νικητής του ζευγαριού, θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον νικητή του Αγγλία Σλοβακία. Την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελβετία και τη «σκουάντρα ατζούρα», μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά το Σάββατο (29/06, 19:00) από τη δημόσια τηλεόραση και την ΕΡΤ1.

Η Γερμανία το φαβορί, αλλά πάντα υπολογίσιμη η Δανία 

Το δεύτερο παιχνίδι της πρώτης μέρας των νοκ άουτ του EURO, είναι αυτό ανάμεσα σε Γερμανία και Δανία. Η οικοδέσποινα «Μάνσαφτ», ήταν στον πρώτο όμιλο (μαζί με την Ελβετία) και εκτός από αυτή την ισοπαλία, είχε μία νίκη επί της Σκωτίας με 5-1 και ένα τρίποντο επί της Ουγγαρίας με 2-0.

Θεωρείται το φαβορί για την πρόκριση (και ένα από αυτά για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου) από τη στιγμή που παίζει στην έδρα της και έχει τόσο ποιοτικό ρόστερ, όμως κανείς δεν μπορεί ποτέ να αμφισβητεί τη Δανία . Οι Σκανδιναβοί, σίγουρα δεν έχουν πραγματοποιήσει την καλύτερή τους παρουσία ποιοτικά σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μιας και προκρίθηκαν ως δεύτεροι με 3 βαθμούς.

Με τρεις ισοπαλίες (με Σλοβενία, Αγγλία, Σερβία) πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «16» και άφησε ως δεύτερη με τους ίδιους βαθμούς τη Σλοβενία λόγω… μίας κάρτας που είχε πάρει ο βοηθός προπονητή των αντιπάλων. Οι Δανοί ξέρουν ότι δεν έχουν εύκολο έργο, όμως θέλουν να «σοκάρουν» τους Γερμανούς.

Την αναμέτρηση ανάμεσα στη «Μάνσαφτ» και τη Δανία μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά το Σάββατο (29/06, 22:00) από τη δημόσια τηλεόραση και την ΕΡΤ1. Υπενθυμίζουμε ότι στα νοκ άουτ παιχνίδια, σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο οι δύο ομάδες οδηγούνται στην παράταση και αν δεν υπάρξει νικητής εκεί, τότε θα έχουμε πέναλτι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό