22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Σάσα Βεζένκοφ: «Συγγνώμη στον διαιτητή, δεν πρέπει να ξεφεύγουμε» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε υποδειγματική απολογία προχώρησε ο Σάσα Βεζένκοφ μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε. Ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» ζήτησε συγγνώμη για την αντίδρασή του απέναντι στον διαιτητή της εν λόγω αναμέτρησης, στο πλαίσιο του International Basketball Tournament Crete. «Δεν πρέπει να ξεφεύγουμε, όσο υψηλοί και αν είναι οι παλμοί», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βούλγαρος.

Μάλιστα, δεν στάθηκε μόνο εκεί, καθώς απολογήθηκε και στον φίλαθλο κόσμο που παρακολουθούσε το παιχνίδι και «αναγκάστηκε» να δει το ξέσπασμά του. Για την ιστορία, ο παίκτης του Γιώργου Μπαρτζώκα διαμαρτυρήθηκε έντονα, μετά από φάουλ που σφυρίχτηκε εις βάρος του στο μαρκάρισμά πάνω στον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις. Έτσι, ο διαιτητής του παιχνιδιού του καταλόγισε τεχνική ποινή.

Το φιλικό… ντέρμπι ολοκληρώθηκε με σκορ 73-70, υπέρ του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες «κλείδωσαν» την νίκη με buzzer-beater του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος αγωνιζόταν με την φανέλα της Φενέρ μέχρι και την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ:

«Καταρχάς πριν ξεκινήσω να μιλήσω για οτιδήποτε, θέλω να ζητήσω συγγνώμη (σ.σ. για την αντίδραση απέναντι στον διαιτητή του αγώνα). Παρεκτράπηκα, δεν είναι του στιλ μου, δεν είναι της νοοτροπίας μου. Ζητώ συγγνώμη από τον διαιτητή και από τον φίλαθλο κόσμο που ήταν σήμερα στο γήπεδο.

Είναι πραγματικά κάτι που δεν με χαρακτηρίζει. Δεν πρέπει να ξεφεύγουμε όσο υψηλοί και αν είναι οι παλμοί και πραγματικά σας διαβεβαιώ ότι δεν θα ξαναγίνει. Πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα. Έχασα τον έλεγχο, δεν πρέπει να ξαναγίνει. Σωστό ήταν το σφύριγμα στην τελική, και λάθος να ήταν δεν πρέπει να αντιδράμε έτσι.

Το τουρνουά μας έδωσε δυνατά φιλικά με σκληρές ομάδες. Φάνηκε ότι δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε. Το καλό είναι ότι κρατήσαμε τους αντιπάλους μας χαμηλά στο σκορ. Πρέπει να δουλέψουμε. Δεν έχουμε δικαιολογίες. Θέλουμε την Euroleague και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γρήγορα. Ήρθα για να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους. Θα προσπαθήσω να δώσω το 100% και θέλω να ζητήσω ξανά συγγνώμη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό