18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σάντυ Χατζηιωάννου: Η Τζένη του «Σασμού» εντυπωσιάζει με το στυλ της- Οι φωτό που το αποδεικνύουν!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Σάντυ Χατζηιωάννου περνάει μερικές από τις πιο δημιουργικές φάσεις της, μιας και επαγγελματικά είναι στα καλύτερά της, αλλά και στην προσωπική της ζωή. 

Η νεαρή ηθοποιός έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό μέσα από τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά “Σασμός”, μιας και υποδύεται την Τζένη.

Η Σάντυ Χατζηιωάννου στα 29 της χρόνια “λάμπει”, μιας και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι 18 χρονών ακόμα, με την εμφάνισή της, που είναι πολύ νεανική. Η ίδια έχει αγαπήσει πολύ τον ρόλο της στη σειρά “Σασμός”, η οποία έχει γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία ήδη από την πρώτη σεζόν και οι τηλεθεατές την παρακολουθούν ανελλιπώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Με μια πρόχειρη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βλέπουμε ότι το στυλ της είναι νεανικό και υπέροχο, ενώ ακολουθεί συνεχώς τις τάσεις της μόδας, ανάλογα με το τι της ταιριάζει στο σώμα της. Η Σάντυ Χατζηιωάννου είναι πανέμορφη και το gossip-tv συγκέντρωσε μερικές από τις πιο υπέροχες φωτογραφίες της, με απίθανα και πολύχρωμα outfits, τα οποία μάλιστα και ζηλέψαμε!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες την παρακάτω gallery:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό