20.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Σάλος στο Μπάκιγχαμ: Ένοχος για τρεις βιασμούς πρώην ιππέας της βασιλικής φρουράς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τζέιμς Κρίστοφερ Άρμουρ, μέλος της φρουράς των King’s Troop, Royal Horse Artillery, υπηρέτησε για εννέα χρόνια στον στρατό του βασιλιά

4
SHARES

Ένας από τους πρώην ιππείς του βασιλιά Καρόλου είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης αφού κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό τριών εφήβων εκπαιδευόμενων εκπαιδευτών σε κορυφαία σχολή ιππασίας στη Σκωτία.

Ο 57χρονος σήμερα Τζέιμς Κρίστοφερ Άρμουρ, γνωστός ως Κρις, – σύμφωνα με την Daily Mail – φέρεται να βίασε τρία ασκούμενα κορίτσια – ηλικίας 17 έως 19 ετών – που ζούσαν στην αυλή, στο Φάιφ, τη δεκαετία του 1980.

Το Ανώτατο Δικαστήριο στο Στέρλινγκ άκουσε την Πέμπτη πώς η διάσημη σχολή, το Κέντρο Ιππασίας Ντάνβεγκαν, στο Νιούμπουργκ, διοικούνταν τότε από τη θετή του μητέρα Τζέιν Αρμουρ, η οποία ήταν κριτής γυμναστικής και «εκπαιδεύτρια εκπαιδευτών».

Ο 57χρονος σήμερα Τζέιμς Κρίστοφερ Άρμουρ.

Το μέλος της φρουράς των King’s Troop, Royal Horse Artillery, υπηρέτησε για εννέα χρόνια με το στρατό του Βασιλιά – διάσημο για τις ομάδες αλόγων του που συμμετέχουν στο Trooping the Colour και φρουρούν στην παρέλαση των Horse Guards.

Επίσης, Τζέιμς Κρίστοφερ Άρμουρ το 2010, κοσμούσε το εξώφυλλο του περιοδικού Horse & Hound.

Οι κατηγορίες εναντίων του είδαν το φως της δημοσιότητας to 2019, όταν σύμφωνα με την Daily Mail , ένα από τα θύματά του είδε μια τηλεοπτική διαφήμιση για το Rape Crisis και επικοινώνησε με την αστυνομία που ξεκίνησε την «Επιχείρηση Cliftok» για να ερευνήσει την κακοποίηση των κοριτσιών στο κέντρο.

Η γυναίκα, που φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από τον στρατιωτικό είπε στο δικαστήριο ότι το 1983, ο Κρίστοφερ Άρμουρ είχε μπει ξαφνικά σε έναν στάβλο όπου δούλευε, την κλώτσησε ανάμεσα στα πόδια. την «έσπρωξε» στον τοίχο και τη βίασε.

Το δεύτερο θύμα του, είπε ότι βρισκόταν στο κέντρο το τελευταίο τρίμηνο του 1985 όταν ξύπνησε από τον ύπνο της από τις σανίδες του δαπέδου της κρεβατοκάμαρας της που έτριζαν.

Ο Άρμουρ μπήκε μέσα, έβαλε το χέρι του στο στόμα της και της είπε να σωπάσει, πριν τραβήξει πίσω τα καλύμματα του κρεβατιού και τη βιάσει.

Αφού τελείωσε, εκείνος έφυγε, και εκείνη πήγε τρεκλίζοντας στο μπάνιο, αιμορραγώντας και πονώντας.

Το τρίτο θύμα του Άρμουρ – η οποία επίσης βιάστηκε στην κρεβατοκάμαρά της στο Dunvegan House στα τέλη της δεκαετίας του ’80, όταν ήταν 17 – σπούδαζε για το Πιστοποιητικό Βοηθού Εκπαιδευτή της British Horse Society Assistant Instructor Certificate (BHSAI).

Τώρα στα 53, είπε ότι ο Άρμουρ μπήκε, μυρίζοντας ποτό, και άρχισαν να φιλιούνται συναινετικά. Ωστόσο, στη συνέχεια ανέβηκε από πάνω της και τη βίασε, παρόλο που εκείνη προσπαθούσε να τον απωθήσει και έλεγε επανειλημμένα «όχι».

Ο Άρμουρ, αρνήθηκε τους βιασμούς υποστηρίζοντας ότι οι γυναίκες ήταν «φαντασιόπληκτες»

Μετά από μια δίκη πέντε ημερών, ο Άρμουρ κρίθηκε ένοχος και για τους τρεις βιασμούς, οι οποίοι διαπράχθηκαν μεταξύ Μαρτίου 1983 και Ιουνίου 1989.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό