24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Σάλος με την τελευταία εμφάνιση της Καμίλα – Αντιδράσεις στο Twitter

Ειδήσεις Ελλάδα

Σάλος έχει προκληθεί στα social media με την πρώτη εμφάνιση της βασίλισσας Καμίλα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές στο Κάστρο Μπαλμόραλ της Σκωτίας, η οποία την Τρίτη 3/9 εγκαινίασε το αντικαρκινικό κέντρο «Dyson Cancer Centre», εντός του νοσοκομείου «Royal United Hospital» στο Μπαθ της νοτιοδυτικής Αγγλίας.

Το νοσοκομείο ανήκει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας (NHS) και το «Dyson Cancer Centre» είναι ένα σύγχρονο κτίριο τριών ορόφων, που άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του τον περασμένο Απρίλιο. Το κέντρο προσφέρει θεραπείες κατά του καρκίνου σε περισσότερους από μισό εκατομμύριο ασθενείς της ευρύτερης περιοχής. Η βασίλισσα Καμίλα κατά την άφιξή της στο «Dyson Cancer Centre» χαιρέτισε όσους περίμεναν να την δουν έξω από το κέντρο και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στο εσωτερικό του από τους υπεύθυνους.

Η βασίλισσα συναντήθηκε με ασθενείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία και τους ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση. Όμως, κάποιοι χρήστες στα social media σχολίασαν ότι η βασίλισσα επισκέφθηκε το νοσοκομείο χωρίς να φοράει μάσκα. «Η βασίλισσα θα έπρεπε να έχει φορέσει μάσκα παρουσία αυτών των ανοσοκατασταλμένων ασθενών», «Μπορώ να ρωτήσω γιατί σε μια μονάδα καρκίνου οι ασθενείς, και οι επισκέπτες δεν φορούν μάσκα;», έγραψαν, μεταξύ άλλων, κάποιοι χρήστες ενώ οι περισσότεροι την επαίνεσαν για την παρουσία της στο πλευρό των ασθενών.

Ο 75χρονος βασιλιάς Κάρολος τον περασμένο Φεβρουάριο ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε θεραπεία, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύψει την μορφή της νόσου. Ο μονάρχης απείχε από τα δημόσια καθήκοντά του για σχεδόν δύο μήνες και τον αντικαθιστούσαν η βασίλισσα Καμίλα, η πριγκίπισσα Άννα, ο πρίγκιπας Εδουάρδος και η σύζυγός του Σόφη, δούκισσα του Εδιμβούργου. Ο διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Ουίλιαμ, εκτελούσε περιορισμένα δημόσια καθήκοντα, καθώς την ίδια σχεδόν περίοδο η σύζυγος του Κέιτ Μίντλετον, διαγνώστηκε, επίσης με καρκίνο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό