18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σάλος με την προσπάθεια Πετρούνια που δεν μεταδόθηκε ζωντανά από την ΕΡΤ- Αντιδράσεις και διαβήματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΕΡΤ είχε ζωντανή σύνδεση με τον προκριματικό της Ενόργανης Γυμναστικής, περιμένοντας την προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή. Από τις οθόνες πέρασαν οι προσπάθειες άλλων αθλητών, όμως εκείνη του Πετρούνια δεν προβλήθηκε ποτέ ζωντανά.

Τις τελευταίες ώρες, έχει προκληθεί σάλος, καθώς πολλοί ήταν οι τηλεθεατές που περίμεναν να δουν την προσπάθεια του Πετρούνια, που αποτελεί ένα από τα φαβορί της ελληνικής αποστολής για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

Μετά τις «βολές» που δέχθηκε, η ΕΡΤ πήρε επίσημα θέση μέσα από τον λογαριασμό στο Τwitter, τονίζοντας πως έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκιο. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Σχετικά με την μη live μετάδοση της επιτυχημένης προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια: Η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες. Έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκυο και το βίντεο του πρωταθλητή μας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο αμέσως μόλις αποσταλεί στην ΕΡΤ. #ERTTokyo2020».

Νωρίτερα, η ΕΡΤ είχε σχολιάσει στην επίσημη ιστοσελίδα της: «Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, καθώς δεν έδειξαν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, προφανώς θεωρώντας ως ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή!».

 

Περισσότερα στο sportin.gr

Aνακοίνωση της ΕΟΕ για την τηλεοπτική μετάδοση της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι προς γενική κατάπληξη, δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η προσπάθεια του Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό της γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει δοξάσει επανειλημμένως τη χώρα μας και ο κάθε Ελληνας έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει την προσπάθεια του, ειδικά όταν αυτή γίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ανάλογα φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν μέχρι το τέλος των Αγώνων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό