21.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Σάλος με σχόλιο του Λέμαν για το ροζ μαλλί του Άντριχ: «Ίσως αισθάνεται γυναίκα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πορεία της Γερμανίας στο EURO 2024 έμελλε να ολοκληρωθεί στα προημιτελικά. Τα «πάντσερ» έχασαν με 2-1 στα τελευταία λεπτά της παράτασης από την Ισπανία, από την κεφαλιά του Μερίνο, και οι διοργανωτές αποχαιρέτησαν την διοργάνωση δίχως να καταφέρουν να φτάσουν πιο μακριά από τις «8» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ωστόσο, το ενδιαφέρουν τράβηξε γρήγορα στο… εξωαγωνιστικό κομμάτι ο Γιενς Λέμαν, με ένα σχόλιό του στη γερμανική σχόλη να προκαλεί σάλο. Συγκεκριμένα, ο ίδιος αποφάσισε αντί να κρίνει την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε η εθνική ομάδα της Γερμανίας, να μιλήσει για το… ροζ μαλλί του Άντριχ!

«Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα προσωπικότητας που τον ωθεί σε τέτοιες πράξεις; Αν ήμουν συμπαίκτης του, θα μου φαινόταν πολύ παράξενο. Και δεν νομίζω ότι ο προπονητής της Εθνικής θα είναι χαρούμενος. Πρώτα τα είχε βάψει ξανθά, τώρα ροζ. Τι προσπαθεί να μας δείξει με αυτό;

Ίσως αισθάνεται γυναίκα. Ελπίζω η UEFA να απαγορεύσει το βάψιμο μαλλιών, όπως αυτό του Άντριχ, γιατί μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους αντιπάλους», είπε ο Λέμαν στο σχόλιό του στη γερμανική τηλεόραση.

Ο Γιενς Λέμαν έχει αγωνιστεί στην καριέρα του στις Σάλκε, Ντόρτμουντ, Άρσεναλ και Στουτγκάρδη, ενώ μετράει και μία μοναδική συμμετοχή με τη φανέλα της Μίλαν. Παράλληλα, ο Γερμανός τερματοφύλακας είχε εκπροσωπήσει τη χώρα του 61 φορές!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό