25.9 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Σάλος και βαριά τιμωρία για τον διαβόητο διαιτητή Μαρέσκα – Απείλησε να σκοτώσει ποδοσφαιριστή!

Ειδήσεις Ελλάδα

Σάλος έχει προκληθεί στην Ιταλία, με την υπόθεση του διαιτητή, Φάμπιο Μαρέσκα. Ο 43χρονος είχε σφυρίξει το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός πέρυσι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όταν έλαβε μέρος το περιστατικό με τον Χουάνκαρ, ενώ παράλληλα είχε οριστεί προσωρινά για το Άρης – Ολυμπιακός, προ ολίγων ημερών.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «corriere dello sport», ο Μαρέσκα φέρεται να απείλησε πως θα σκοτώσει ποδοσφαιριστή. Ο Ιταλός ρεφερί είχε οριστεί ως 4ος διαιτητής στον αγώνα της Αϊντχόφεν με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το UEFA Champions League, αλλά αντικαταστάθηκε από την UEFA όταν άρχισε να κυκλοφορεί η παραπάνω πληροφορία.

Ο ίδιος είχε σφυρίξει στις 27 του Σεπτεμβρίου σε ένα παιχνίδι στο Κουβέιτ, ανάμεσα στην Αλ Κουβέιτ και την Αλ Αραμπί. Ο Μαρέσκα σε μία φάση ήρθε σε αντιπαράθεση με τον παίκτη της Αλ Αραμπί, Καλέντ Αλ Μουσρέντ και μία εκδοχή αναφέρει πως του είπε: «θα τα πούμε την επόμενη φορά…». Ωστόσο, μία άλλη – σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή – τονίζει πως ο Μαρέσκα του είπε: «την επόμενη φορά θα σε σκοτώσω…».

Ο Αλ Μουσρέντ έκανε αναφορά στους ηγέτες του συλλόγου από το Κουβέιτ και η υπόθεση απέκτησε… διπλωματικές διαστάσεις. Ο Μαρέσκα, υποστηρίζει η «Corriere dello Sport», πως δεν θα αντικρίσει προβλήματα στο Κουβέιτ, αφού απολογήθηκε και εξήγησε πως ουδέποτε ειπώθηκε κάτι τέτοιο.

Η κριτική, όμως, που δέχθηκε και τα όσα υποστήριξε ο Αλ Μουσρέντ ήταν αρκετά ώστε η UEFA να προβεί στην απόφαση να τον αντικαταστήσει από το Αϊντχόφεν – Σπόρτινγκ και παράλληλα, η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να τον θέσει εκτός διαιτησίας για έναν μήνα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό