27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Σάκκαρη – Τσιτσιπάς: Αυτοί είναι οι αντίπαλοί τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Έλληνες τενίστες έμαθαν τους αντιπάλους τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με το Ολυμπιακό Τουρνουά Τένις να ξεκινάει το Σάββατο (27/07), στο Roland Garros. Η Μαρία Σάκκαρη (Νο8) θα αναμετρηθεί στον πρώτο γύρο με την σημαιοφόρο του Μαυροβούνιου, την Ντάνκα Κόβινιτς (Νο558).

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Μαρίας Σάκκαρη στο Ολυμπιακό Τουρνουά Τένις:

1ος γύρος: Ντάνκα Κόβινιτς2ος γύρος: Εκατερίνα Αλεξαντρόβα/Γιουάν Γιου3ος γύρος: Κατερίνα Σινιάκοβα/Γιούλια Πουτιντσέβα/Μάρτα ΚόστιουκΠροημιτελικά: Κόρι ΓκοφΗμιτελικά: Τζάσμιν Παολίνι/Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα/Τζέσικα ΠεγκούλαΤελικός: Ίγκα Σφιόντεκ/Έλενα Ριμπάκινα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο12) και ο Ζίζου Μπεργκς (Νο87) θα διασταυρώσουν τις… ρακέτες τους στον πρώτο γύρο του αντρικού Ολυμπιακού Τουρνουά. Ο αντίπαλος του Έλληνα τενίστα είναι από το Βέλγιο και βρίσκεται μέσα στους 100 καλύτερους του σπορ.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Ολυμπιακό Τουρνουά Τένις:

1ος γύρος: Ζίζου Μπεργκς2ος γύρος: Ντάνιελ Έβανς/Μοέζ Ετσάργκι3ος γύρος: Σεμπάστιαν ΜπάεςΠιθανοί προημιτελικοί:Τζόκοβιτς – ΤσιτσιπάςΖβέρεφ – ΦριτζΡουντ – ΜεντβέντεφΝτε Μινόρ – Αλκαράθ

Στα διπλά της Ελληνικής ομάδας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί με τον μικρότερο αδερφό του, Πέτρο, ενώ η Μαρία Σάκκαρη θα δώσει το «παρών» μαζί με την Δέσποινα Παπαμιχαήλ. Το… υπέρτατο δίδυμο του Ράφαελ Ναδάλ και του Κάρλος Αλκαράθ θα εκπροσωπήσει την Ισπανία και θα αναμετρηθεί με τους Αργεντινούς, Μολτένι και Γκονζάλες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό