28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Σάκης Ρουβας: Η έκπληξη του γιου του, Αλεξάνδρου στο μαγαζί που εμφανίζεται – Αποκλειστικό βίντεο

Ειδήσεις Ελλάδα

Τις εμφανίσεις του στη νυχτερινή Αθήνα ξεκίνησε πριν λίγες μέρες ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος φέτος εμφανίζεται με τις Melisses στη σκηνή του Έναστρον. Ο Έλληνας σταρ και το πετυχημένο συγκρότημα έχουν ετοιμάσει ένα μοναδικό show με τη μοναδική καλλιτεχνική ματιά του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Το βράδυ του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου μία έκπληξη περίμενε τον τραγουδιστή όταν ξαφνικά σε ένα από τα πρώτα τραπέζια αντίκρισε τον 11χρονο γιο του, Αλέξανδρο να του πετάει πανέρια με λουλούδια! Ο γιος του τραγουδιστή καμάρωνε τον πατέρα του και σιγοτραγούδε τις επιτυχίες του.

Ο Σάκης, όπως θα δείτε και στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το govastiletto.gr, μόλις τον είδε δεν πίστευε στα μάτια του, αμέσως έτρεξε στο πλευρό του, τον αγκάλιασε και του έδωσε ένα τρυφερό φιλί.

 

Ο Σάκης Ρουβας και η Κάτια Ζυγούλη έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την 14χρονη Αναστασία, τον 11χρονο Αλέξανδρο, 10χρονη την Αριάδνη και τον 6χρονο Απόλλωνα ενώ έχουν επιλέξει να ζουν μακριά από το κέντρο της Αθήνας και πολύ κοντά στη φύση, μιας και τους αρέσει πάρα πολύ η αποκέντρωση και θέλουν τα παιδιά τους να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον καθαρό. Συχνά τόσο ο τραγουδιστής και το πρώην μοντέλο, μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media, μοιράζονται οικογενειακές φωτογραφίες και εύκολα κανείς μπορεί να αντιληφθεί την υπέροχη σχέση τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό