20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ρόμα – Κροτόνε 5-0: Με πεντάρα σε pole position για το Europa Conference League | Serie A

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο δεύτερο ματς μετά την ανακοίνωση ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο αναλαμβάνει από το καλοκαίρι την τεχνική της ηγεσία, η Ρόμα πανηγύρισε τη νίκη με 5-0 επί της ουραγού, Κροτόνε, για την 35η αγωνιστική της Serie A.

Οι «τζαλορόσι» άφησαν πίσω τους τον αποκλεισμό (ήταν έτσι κι αλλιώς mission impossible) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα ημιτελικά του Europa League, επέστρεψαν στις νίκες μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και μετά το άνετο απόγευμα στο «Ολίμπικο», παραμένουν σε θέση pole position για την έβδομη θέση που δίνει το εισιτήριο για το Europa Conference League. 

Ο Μπόρχα Μαγιοράλ άνοιξε το σκορ στο 47ο λεπτό για την ομάδα της «Αιώνιας Πόλης», ενώ ο Λορέντσο Πελεγκρίνι με δύο γκολ σε τρία λεπτά (70′ και 73′) διασκέδασε τις όποιες αμφιβολίες πάνω από το γήπεδο της ιταλικής πρωτεύουσας. Ο Μχιταριάν στο 78ο λεπτό έκανε το 4-0, ενώ το δεύτερο γκολ του Μαγιοράλ στο 90ό διαμόρφωσε το τελικό σκορ (5-0). 

ΡΟΜΑ (Πάουλο Φονσέκα): Φουτσάτο, Κάρσντορπ, Κούμπουλα, Ιμπάνεζ (46′ Ζουάν Ζεζούς), Ρέινολντς (59′ Σαντόν), Κριστάντε (80′ Ζαλέβσκι), Ντάρμποου (79′ Μπόβε), Πέδρο (67′ Παστόρε), Πελεγκρίνι, Μχιταριάν, Μαγιοράλ.

ΚΡΟΤΟΝΕ (Σέρζε Κόσμι): Κόρντατς, Μολίνα, Τζιτζί, Γκόλεμιτς, Μαγκαλάν, Ρέτσα (46′ Ρίσπολι), Μεσίας, Τσιγκαρίνι (72′ Πετριτσόνε), Μπενάλι (72′ Τζανελάτο), Ουνά (87′ Ριβιέρ), Σίμι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό