22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ρόδρι: «Θα ήταν όνειρο για μένα να κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά όπου ήταν πρωταγωνιστής σε Μάντσεστερ Σίτι και Ισπανία. Ο λόγος φυσικά για τον Ρόδρι, ο οποίος είναι ανάμεσα στους κορυφαίους υποψήφιους για τη Χρυσή Μπάλα. Ο πολύπειρος μέσος, ήταν ο MVP του EURO και άπαντες τον αποθέωσαν για τις τρομερές του εμφανίσεις.

Ο ίδιος ανάφερε ότι θα ήταν ένα μεγάλο όνειρο να κατακτήσει τη χρυσή μπάλα, ενώ αναφέρθηκε και στη γενιά των Κριστιάνο και Μέσι, όπου ήταν δύσκολο για τους Τσάβι και Ινιέστα να κατακτήσουν αυτό το βραβείο.

Διαβάστε όσα είπε ο Ρόδρι

«Θα ήταν όνειρο για μένα να κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα, θα ήταν πηγή υπερηφάνειας. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που λένε: “Αν ο Ρόδρι πρόκειται να την κερδίσει, πώς, για παράδειγμα, δεν το κέρδισε ο Ινιέστα ή ο Τσάβι;

Εν μέρει, συμφωνώ. Ήταν παίκτες που σημάδεψαν μια εποχή, μερικοί από τους καλύτερους στην ιστορία, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι ανήκαν στη γενιά του Λιονέλ Μέσι/Κριστιάνο Ρονάλντο. θα ήταν πηγή υπερηφάνειας για μένα και τη χώρα μου να το κερδίσω.

Στο δρόμο οι άνθρωποι μου λένε, θα κερδίσεις τη Χρυσή Μπάλα, το αξίζεις. Για μένα, αυτό σημαίνει ότι είμαι ήδη νικητής! Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορώ να γίνω ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και μου λένε αυτά τα πράγματα, είναι απίστευτο… Για να είμαι ειλικρινής, δεν το είχα ονειρευτεί ποτέ αυτό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό