28.7 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Ρόδος: 53χρονος Νορβηγός κατηγορείται ότι έψαχνε μέσω αγγελίας ανήλικες για παρέα

Ειδήσεις Ελλάδα

Κατηγορίες πως αναζητούσε νεαρά κορίτσια για παρέα με αγγελία που είχε βάλει έξω από Γυμνάσιο της Ρόδου αντιμετωπίζει 53χρονος Νορβηγός.

Ο 53χρονος αφέθηκε ελεύθερος με όρους και θα δικαστεί την προσεχή Δευτέρα στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 53χρονος κατηγορείται για προσέλκυση ανηλίκων με σκοπό τις γενετήσιες πράξεις.

Ο άνδρας συνελήφθη χθες, Πέμπτη, στη 1:00 το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου σε κατάστημα εστίασης, το οποίο είχε ορίσει στην αγγελία του ως χώρο συνάντησης με τις ανήλικες.

Έπειτα από τη σύλληψη του ο 53χρονος Νορβηγός προσήχθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου και εν συνεχεία παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο, για να δικαστεί.

Η δίκη του αναβλήθηκε για τη Δευτέρα 10 Ιουνίου και ο Νορβηγός αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της απαγόρευσης προσέγγισης σχολικών συγκροτημάτων σε απόσταση μικρότερη από 50 μέτρα.

Τι έγραφε στην αγγελία

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα ξεκίνησαν με αγγελία που ανήρτησε σε πίνακα ανακοινώσεων Γυμνασίου της πόλης ο 53χρονος η οποία έγραφε: «Αναζητώ αδύνατη, κοντή μαθήτρια για να μου κάνει παρέα σε περίπατο για δύο ώρες. Να φορά μπικίνι και σορτσάκι. Μη καπνίστρια. 15 ευρώ. Συνάντησέ με μπροστά από την Ταβέρνα … Πέμπτη στις 13:00».

Η αγγελία προκάλεσε έντονη ανησυχία στους γονείς του σχολείου και ακολούθησε καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία εντόπισε τον 53χρονο και τον συνέλαβε.

: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό