23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ρόδος: Τι είπε για τις δολοφονίες η οικιακή βοηθός

Ειδήσεις Ελλάδα

Η 45χρονη οικιακή βοηθός στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς (είναι στη διάθεση του ) δίνει αναλυτικές περιγραφές για τους τρόπους με τους οποίους – όπως υποστηρίζει τουλάχιστον – σκότωσε τα ηλικιωμένα θύματα που φρόντιζε

Το κουβάρι των δολοφονιών που κατέθεσε ότι έκανε η 45χρονη οικιακή βοηθός προσπαθούν να ξεδιαλύνουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται τις υποθέσεις.

Την ίδια στιγμή, η 45χρονη οικιακή βοηθός στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς (είναι στη διάθεση του ) δίνει αναλυτικές περιγραφές για τους τρόπους με τους οποίους – όπως υποστηρίζει τουλάχιστον – σκότωσε τα ηλικιωμένα θύματα που φρόντιζε.

Σε δύο σημεία μάλιστα της κατάθεσής της επαναλαμβάνει σχεδόν την ίδια φράση. «Όχι, δεν το είπα και θα με έκλειναν στο ψυχιατρείο», «Όχι δεν το είπα, γιατί θα με ξανακλείνανε στο ψυχιατρείο».

Η 45χρονη οικιακή βοηθός, στην οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με άμεσο δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αναφέρει στην κατάθεσή του ότι «έχω σχιζοφρένεια» και λέει ότι «δεν έπινα πάλι τα φάρμακά μου», για να περιγράψει στη συνέχεια πώς δολοφόνησε τα θύματά της.

Η κατάθεσή της για τις δολοφονίες

«Την (αναφέρεται στο όνομα του θύματος) την πρόσεχα σχεδόν ένα χρόνο. Περνάγαμε καλά μαζί και κοιμόμασταν δίπλα δίπλα σε δύο ενωμένα μονά κρεβάτια και της κρατούσα το χέρι. Τη φρόντιζα… μια μέρα δεν έπινα πάλι τα χάπια μου», καταθέτει, μεταξύ άλλων στους αστυνομικούς, για να περιγράψει στη συνέχεια τον ισχυρισμό της για τη δολοφονία.

Λέει δηλαδή ότι την τάισε γιαούρτι με μέλι και ζάχαρη, με μια σύριγγα, χωρίς να της το έχει πει κάποιος. Το θύμα κατέληξε στο νοσοκομείο, έπειτα από μάχη μιας εβδομάδας που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή. Η οικιακή βοηθός, μάλιστα, απάντησε στους αστυνομικούς: «Όχι, δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Την τάισα γιατί δεν έτρωγε από τότε που κόλλησε κορονοϊό».

Η 45χρονη οικιακή βοηθός, όμως, περιγράφει και μία ακόμη δολοφονία. «Η (αναφέρεται ξανά σε όνομα άλλου θύματος) έπασχε από άνοια και ήταν μόνιμα κατάκοιτη. Πότε πότε την έδερνα. Δεν έτρωγε το φαγητό της και νευρίαζα γιατί δεν έπινα και τα φάρμακά μου. Πιστεύω ότι εγώ ευθύνομαι για τον θάνατό της. Την χτυπούσα στο κεφάλι. Την είχα χτυπήσει 5 – 6 φορές στο κεφάλι και δεν την τάιζα σωστά».

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι αστυνομικοί ερευνούν πολύ προσεκτικά την υπόθεση και ψάχνουν να βρουν αν έχει διαπράξει και άλλες δολοφονίες η 45χρονη.

Ακολουθήστε το και στο κανάλι μας στο YouTube

Σχετικές ειδήσεις

Ρόδος: Ολόκληρη η κατάθεση της κατά συρροή δολοφόνου οικιακής βοηθού

Ρόδος: Ποινική δίωξη για κακούργημα στην 45χρονη οικιακή βοηθό

Θρίλερ στη Ρόδο: Φόβοι και για άλλα θύματα της οικιακής βοηθού

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό