25.8 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Ρόδος: Οριστικό «λουκέτο» για το beach bar με τις παράνομες ξαπλώστρες

Ειδήσεις Ελλάδα

Οριστικά σφραγίστηκε το γνωστό beach bar στη Ρόδο με τις παράνομες ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα και τους υπαλλήλους που βουτούσαν στο νερό μέχρι τον λαιμό για να σερβίρουν τους πελάτες.

Οι τίτλοι τέλους για το beach bar Santa Marina στη Ρόδο, έπεσαν σήμερα το πρωί.

Το κατάστημα σφραγίστηκε από την Αστυνομία, καθώς έληξε η προθεσμία που είχε δοθεί από τον Δήμο Ρόδου για την υποβολή των εγγράφων που θα αποδείκνυαν ότι η λειτουργία του καταστήματος είναι νόμιμη.

Δεκαπέντε μέρες πριν είχε σφραγιστεί ο χώρος της παραλίας, λόγω παράνομης κατάληψης αιγιαλού. Αυτό δεν είχε εμποδίσει τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης να διοργανώνουν πάρτι άνευ των πολυτελών κρεβατιών.

Στο γνωστό beach bar είχε δοθεί διορία δύο εβδομάδων από τη Δημοτική Επιτροπή Ρόδου προκειμένου να λύσει πολλά ζητήματα νομιμότητας, καθώς εδώ και χρόνια διαπιστωθεί από τις κρατικές υπηρεσίες, ότι το κατάστημα είχε διάφορες πολεοδομικές παρανομίες.

Η επιχείρηση δεν προσέφυγε ποτέ δικαστικά για να ανακόψει την απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Ρόδου, αλλά ούτε και την απόφαση σφράγισης της παραλίας και έτσι σήμερα έκλεισε οριστικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό