19.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ρωσία: Σέντρα στις 21 ή 28 Ιουνίου

Ειδήσεις Ελλάδα

«Φώς στο τούνελ» αρχίζει να διαφαίνεται στο ποδόσφαιρο μετά το «λουκέτο» που είχε μπει για περισσότερο από ένα μήνα στα πρωταθλήματα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού,

Το τελευταίο… σημάδι «επανεκκίνησης» ήρθε από τη Ρωσία, όπου η ρωσική ομοσπονδία, σε τηλεδιάσκεψη που είχε τη Δευτέρα (27/04) με τις επαγγελματικές ομάδες, αποφάσισε να ξεκινήσουν εκ νέου τα πρωταθλήματα στις 21 ή 28 Ιουνίου.

Το πρωτάθλημα της «Premier Liga» σταμάτησε στην 22η αγωνιστική (16 Μαρτίου), με τη Ζενίτ στην 1η θέση με 50 βαθμούς και τις Κράσνονταρ και Λοκομοτίβ Μόσχας ισόβαθμες στη 2η θέση με 41 βαθμούς.

Η ομοσπονδία ενημέρωσε πως σε συνεννόηση με τις υγειονομικές αρχές της χώρας, θα ανακοινώσουν στις αρχές του επόμενου μήνα το «πρωτόκολλο επιστροφής» και το πότε θα επιτραπεί στις ομάδες να ξεκινήσουν ξανά προπονήσεις.

Επίσης, ένα πολύ σημαντικό θέμα που πρέπει να επιλυθεί, αφορά τους ξένους παίκτες των συλλόγων που έχουν ταξιδέψει στις πατρίδες τους και δεν μπορούν (επί του παρόντος) να επιστρέψουν στη Ρωσία, λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που είχαν επιβληθεί από την κυβέρνηση. Για την ώρα δε, παραμένει άγνωστο το πότε θα ανοίξουν εκ νέου τα σύνορα της Ρωσίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό