20.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ρυζογκοφρέτες ή πιτόγυρα; Η Κατερίνα Ζαρίφη κάνει δίαιτα στο απίθανο του Tik Tok

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κατερίνα Ζαρίφη αυτοτρολάρεται εν μέσω δίαιτας και εν μέσω γυρισμάτων για την νέα σειρά του Mega «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

Θερμό καλοκαίρι για την ραδιοφωνική παραγωγό και ηθοποιό, αφού βρίσκεται ακόμη στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους, καθώς είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της νέας σειράς του Mega «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» η οποία κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. Σε ένα διάλειμμα όμως από τις σκηνές, μας αποκάλυψε τον…καημό της, μέσω ενός στο Tik Tok.

https://www.instagram.com/p/CedLdQSMZpD«Ποιος σας έδωσε την άδεια να πάρετε πιτόγυρα ενώ κάνω διατροφή;»

Η Κατερίνα όπως πρόσφατα είχε αποκαλύψει δεν μπήκε τον τελευταίο χρόνο σε κάποια ιδιαίτερη δίαιτα, απλά αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο της διατροφής της και χωρίς την συμβουλή κάποιου διαιτολόγου. Όταν ασθένησε από κορωνοιό, έχασε κάποια κιλά και μετά από αυτό αποφάσισε να κάνει πιο υγιεινή διατροφή, κόβοντας junk food και «αμαρτωλές» επιλογές. Μαζί με το περπάτημα που έγινε καθημερινή της συνήθεια, είδε τον εαυτό της να αλλάζει και να αισθάνεται καλύτερα. Αυτή την εποχή όμως, που λόγω και της δουλειάς, μπαίνει σε κάποιους πειρασμούς, δεν μπορούσε παρά να τρολάρει τον εαυτό της. Στο από το Tik Tok, σε μία γνωστή επιτυχία, ντουμπλάρει τον τραγουδιστή με νέους στίχους που έχουν ως θέμα την διατροφή. Με το γνωστό της χιούμορ αναρωτιέται: «Ποιος σας έδωσε την άδεια να πάρετε πιτόγυρα ενώ κάνω διατροφή;»

Μία εργαζόμενη μητέρα μία καλή νοικοκυρά

Η Κατερίνα στην νέα σειρά που υπογράφει το δίδυμο Ρέππα – Παπαθανασίου, με τους οποίους συνεργάστηκε και στην σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», υποδύεται μία σκληρά εργαζόμενη, μάνα και νοικοκυρά, την μία Μαίρη, από τις τρεις συνονόματες του τίτλου. Το σύζυγο της, υποδύεται ο ηθοποιός Χρήστος Πούλης. Αντιλαμβάνεστε για το τι κωμικές καταστάσεις έχουμε να βιώσουμε.

Η δεύτερη Μαίρη της ιστορίας μας, είναι η Βάσω Λασκαράκη. Πιο ευκατάστατη και με άλλο κοινωνικό υπόβαθρο από την προηγούμενη. Οι δυό τους, έχουν αναπτύξει μία πολύ ωραία σχέση μεταξύ τους, αν κρίνουμε και από τα πειράγματα που κάνει η μία στην άλλη, για την κατάληψη του σκηνικού. «Πάμπλουτο πανέμορφο» αποκαλεί την Βάσω, η Κατερίνα.

Σε αυτή την σειρά, θα δούμε την εμφάνιση ως guest αρκετών ηθοποιών, μεταξύ των οποίων και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, όπως σας έχουμε ήδη προαναφέρει.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό