28.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ρούντι: «Νιώθω θλίψη και… ηρεμία που αποσύρομαι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με μία καριέρα που όμοιά της σπάνια βλέπουμε, ο Ρούντι Φερνάντεθ αφήνει το πολυαγαπημένο του μπάσκετ. Το τελευταίο του παιχνίδι ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, από τους οποίους η εθνική ομάδα της Ισπανίας θα αποχωρήσει, μιας και που τερμάτησε στην τελευταία θέση του ομίλου στο τουρνουά μπάσκετ.

Όντας συγκινημένος για την «συνταξιοδότησή» του, ο Ρούντι δεν ξεχνάει όλα όσα έχει πετύχει με την Ρεάλ Μαδρίτης και με το ισπανικό εθνόσημο στο στήθος. Για αυτό αποχωρεί με θλίψη, αλλά και με… ηρεμία, όπως ο ίδιος δήλωσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρούντι Φερνάντεθ:

«Αυτά είναι τα συναισθήματά μου. Νιώθω ηρεμία επειδή ήρθε η ώρα να ησυχάσω με την οικογένειά μου. Και θλίψη επειδή βίωσα πολλά πράγματα με την εθνική ομάδα, αλλά και με τους συλλόγους που αγωνίστηκα. Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν άλλα ταξίδια και τουρνουά, δεν υπάρχει αυτή η ατμόσφαιρα, μου φέρνει θλίψη, θα μου λείψει η ομάδα.

Αποχωρώ έχοντας κάνει πάντα ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Τους ευχαριστώ όλους. Είμαι χαρούμενος με την δουλειά που κάναμε. Παλέψαμε μέχρι τέλους. Αυτό πρέπει να κάνεις όταν φοράς αυτή την φανέλα. Δεν ήταν γραφτό να προκριθούμε, αλλά φεύγω πλήρης και ήσυχος, έχοντας καλό προαίσθημα για την ομάδα από τον τρόπο που πάλεψε, τόσο για το παρόν, όσο και για το μέλλον».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό