16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: “Χρησιμοποιούν ακόμη και το όνομα του νεκρού παιδιού μου” ξέσπασε ο Θεόδωρος Γιάνναρος

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου “Ελπίς”, Θεόδωρος Γιάνναρος, ξέσπασε κατά όσων εμπλέκουν το όνομά του στην υπόθεση με τον διοικητή που προσέγγισε τον Αλέξη Κούγια, ώστε να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα. Καταγγέλλει ότι χρησιμοποιούν ακόμη και το όνομα του νεκρού παιδιού του στο Twitter, ενώ δηλώνει πως εξετάζει το ενδεχόμενο να στραφεί νομικά εναντίον όσων τον διασύρουν στο διαδίκτυο και μέχρι στιγμής δεν έχουν ανασκευάσει.

 Πριν από μερικές ημέρες, ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε μία ανακοίνωση στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι διοικητής γνωστού νοσοκομείου του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, λέγοντας ότι θα αναλάμβανε να πληρώσει ο ίδιος την αμοιβή του. Τότε, χρήστες των social media και διάφορα sites είχαν “φωτογραφίσει” τον Θεόδωρο Γιάνναρο, ως τον άνθρωπο που προσέγγισε τον γνωστό ποινικολόγο, ώστε να αναλάβει την υπεράσπιση της 33χρονης, που είναι ήδη προφυλακισμένη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ο Θεόδωρος Γιάνναρος δεν έκρυψε την ενόχλησή του που το όνομά του ενεπλάκη στην υπόθεση με αποτέλεσμα να δεχθεί, όπως είπε, διασυρμό στα social media.

 “Μίλησα με τον Αλέξη Κούγια, τον οποίο σέβομαι απεριόριστα και το ξέρει ο ίδιος. Του είπα το τι συμβαίνει. Το να με πιάνει στο στόμα του ο κάθε πικραμένος και να χρησιμοποιεί ακόμα και το όνομα του νεκρού παιδιού μου στο Twitter. Αυτό νομίζω σταματά τα αστεία. Δεν είναι πλέον αστειότητα, αλλά μια ειδεχθής πράξη κατά ενός πατέρα που δεν έχει πάψει να θρηνεί”, τόνισε αρχικά ο κ. Γιάνναρος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μήνυμα που του έστειλε ο ποινικολόγος.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ξεκαθάρισε πως δεν είναι ο Θεόδωρος Γιάνναρος ο διοικητής που τον προσέγγισε για την υπόθεση της Πάτρας.

“Ο διοικητής μεγάλου νοσοκομείου που μου τηλεφώνησε δεν έχει σχέση με τον κ. Γιάνναρο. Ο κ. Γιάνναρος μου έστειλε μήνυμα ότι τον έχουν συσχετίσει και δεσμεύτηκα ότι θα κάνω μία ανακοίνωση… Κατηγορηματικά σας λέω, δεν ήταν ο κ. Γιάνναρος, δεν γνωρίζω τον κ. Γιάνναρο και λυπάμαι που ενεπλάκη το όνομά του σε αυτή την ιστορία”, είπε.

Μάλιστα ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου “Ελπίς” δήλωσε πως σκέφτεται σοβαρά να στραφεί εναντίον όσων προκάλεσαν τον διασυρμό του στο διαδίκτυο και δεν έχουν ανασκευάσει.

“Το είπε ο Αλέξης Κούγιας και τον ευχαριστώ… Είμαι και άνθρωπος, που έχω συγκεκριμένες αντοχές σε συγκεκριμένα πράγματα. Θεωρώ πως ίσως θα πρέπει να στραφώ νομικά κατά όλων αυτών που ενέπλεξαν το όνομά μου με τέτοιο σκαιό τρόπο… Θα έπρεπε να κάνουν τη διόρθωση, ακόμα δεν έχω δει κάποια διόρθωση, και δεν προβλέπω να δω διόρθωση από πουθενά. Άρα, αυτοί είναι η ασθένεια κι εγώ πρέπει να γίνω το φάρμακο, μάλλον”, υπογράμμισε ο ίδιος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό