27.7 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Ρους – Σάκκαρη 0-2: Πήρε την πρόκριση η Μαρία στο Wimbledon και τώρα πάει για την μεγάλη «μάχη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεγάλη εμφάνιση από την Σάκκαρη για ακόμη ένα ματς στο Wibledon, κατάφερε να κερδίσει με 2-0 σετ και 7-5, 6-3 την Ολλανδή Αράντσκα Ρους, η οποία της… έβαλε δύσκολα. Η Ελληνίδα αθλήτρια προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του βρετανικού Grand Slam και απέναντι στην Έμμα Ραντουκάνου θα ψάξει τη νίκη για να πάρει το εισιτήριο για τη φάση των “16” για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Η Σάκκαρη, μπήκε δυνατά στο court και πήρε το πρώτο game κάνοντας το 1-0.  Η Ρους όμως είχε άμεση απάντηση και έκανε γρήγορα το 1-1.

Ακολούθησε ένα μοτίβο όπου η Ελληνίδα τενίστρια έπαιρνε το προβάδισμα στα game με την Ολλανδέζα να απαντάει σε κάθε της προβάδισμα και να μην την αφήνει να «ξεφύγει». Στο 5-5, η Μαρία με σύμμαχό της το σερβίς έκανε το 6-5 και μετά πήρε και το 7ο game για να πανηγυρίσει τελικώς και το σετ για το 1-0.

Στο δεύτερο σετ η κατάσταση ήταν πανομοιότυπη με το πρώτο. Η Σάκκαρη έπαιρνε το προβάδισμα και η Ρους απαντούσε με την Ελληνίδα να διατηρεί με άνεση τα σερβίς της.

Μετά και το τρίτο σετ η Ελληνίδα τενίστρια ανέβασε στροφές και κατάφερε με άνεση να πάρει τρία σερί game και να κάνει το 6-3 στο σετ, και το 2-0 παίρνοντας έτσι την δεύτερη της νίκη στο τουρνουά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό