33.4 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ρουμάνοι φίλαθλοι φώναζαν το όνομα του… Πούτιν στο ματς με την Ουκρανία []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ρουμανία με απαράμιλλο επιθετικό στυλ, επικράτησε 3-0 της Ουκρανίας για την πρεμιέρα του Euro 2024. Οι φίλοι της βαλκανικής χώρας, έκαναν… σαματά στο γήπεδο με τις φωνές τους και κέρδισαν και την «μάχη» της κερκίδας. 

Τα ευτράπελα, όμως, υπήρξαν και εκεί, καθώς οι Ρουμάνοι προς το τέλος του αγώνα ξεκίνησαν να τραγουδούν σύνθημα υπέρ του Ρώσου προέδρου, του Βλάντιμιρ Πούτιν. Σε αυτό το σημείο, να υπενθυμίσουμε πως η Ουκρανία βρίσκεται σε πόλεμο με την προαναφερθείσα χώρα από τον Φεβρουάριο του 2022. 

Πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση για την Ουκρανία, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας και πρώην «θρύλος» της Μίλαν, ο Αντρέι Σεβτσένκο για την χώρα του πως παρά τις αντιξοότητες λόγω της ρώσικης εισβολής, βρίσκεται στα τελικά του Euro και θα κάνουν περήφανους όλους τους Ουκρανούς και μη φιλάθλους τους.

Μία άλλη εμβληματική μορφή του Ουκρανικού ποδοσφαίρου, ο Ολεξάντρ Ζιντσένκο, είχε δηλώσει παλαιότερα πως αν ο στρατός της πατρίδας του τον καλέσει να πολεμήσει, θα παρατήσει τα ποδοσφαιρικά του καθήκοντα και την Άρσεναλ για χάρη του λαού του.

Στο μεταξύ, στην είσοδο των ομάδων, οι παίκτες της Ουκρανίας τραγούδησαν τον εθνικό τους ύμνο, κρατώντας στους ώμους τους σημαίες της πατρίδας τους, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης από την Οδησσό και το Κίεβο, μέχρι το Μόναχο και τα γήπεδα της Γερμανίας. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό