27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ροντινέι: «Να κατακτήσουμε τίτλους για τους φιλάθλους μας στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού» [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μετά την νίκη επί της βελγικής Μέχελεν με το γκολ-ποίημα του Χρήστου Μουζακίτη, ο δεξιός μπακ των «ερυθρόλευκων», Ροντινέι, μίλησε στο κανάλι της ομάδας στο YouTube για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και για το τι θέλουν να καταφέρουν σε αυτή την ιδιαίτερη σεζόν με τους συμπαίκτες τους. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ:«Η ομάδα στέκεται πολύ καλά στα παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο για εμάς, καθώς ξεκινήσαμε να δουλεύουμε έναν μήνα και δέκα ημέρες μετά από τις διακοπές. Παίξαμε καλά σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα φέτος.

Γράψαμε ιστορία κατακτώντας το Conference League, το γνωρίζουμε αυτό. Όμως για εμένα είναι παρελθόν, έχει τελειώσει. Αυτή είναι μια καινούργια σεζόν. Θέλουμε να είμαστε δυνατοί πνευματικά για να κερδίσουμε πράγματα και αυτή τη χρονιά, η οποία είναι πολύ σημαντική για τον σύλλογο, καθώς γιορτάζει τα εκατό χρόνια της ιστορίας του. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, που μού δίνουν πολλή αγάπη όπου και αν με συναντήσουν.

Είμαι ευγνώμων και ζω το όνειρο παίζοντας στην Ευρώπη και σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο που είναι τον Ολυμπιακό. Ένα χαιρετισμό σε όλους. Γεια σας! Πάμε!»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό