35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ρονάλντο: Το τρομερό ρεκόρ του Κριστιάνο που ξεκίνησε από την… Ελλάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που σκόραρε για 21ο διαδοχικό χρόνο με την εθνική του ομάδα και μάλιστα είχε πετύχει το παρθενικό του γκολ σαν σήμερα το 2004 κόντρα στην Ελλάδα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να… διαλύει όλα τα ρεκόρ και να γράφει ιστορία. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σκόραρε δις στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν το EURO 2024 στο φιλικό με την Ιρλανδία, έφτασε τα 130 γκολ σε 207 εμφανίσεις με την εθνική του ομάδα και πέτυχε ακόμα ένα τρομερό επίτευγμα.

Ο CR7 έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που σκοράρει για 21η διαδοχική χρονιά με το εθνόσημο. Μάλιστα ο 39χρονος επιθετικός είχε σκοράρει το πρώτο του γκολ μια ημέρα σαν σήμερα (12/6) το 2004 σε ένα… αξέχαστο ματς για κάθε Έλληνα οπαδό.

🚨🚨| RECORD: Cristiano Ronaldo becomes the 𝐅𝐈𝐑𝐒𝐓 player in the history to score in 21 consecutive years for the national team. 🐐🤯

He has scored every single year with Portugal since 2004. ✨🇵🇹 pic.twitter.com/xSstxNSIRm

— CentreGoals. (@centregoals) June 11, 2024

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την πρεμιέρα του EURO 2004, όταν η μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης Ελλάδα είχε νικήσει τους οικοδεσπότες Πορτογάλους με 2-1. Στις καθυστερήσεις το τότε… wonder kid, Κριστιάνο Ρονάλντο, είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αντώνη Νικοπολίδη στις καθυστερήσεις με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λουίς Φίγκο και είχε διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Για την ιστορία η ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ είχε ανοίξει το σκορ στο 4′ με τρομερό συρτό σουτ του Γιώργου Καραγκούνη και στο 52′ ο Άγγελος Μπασινάς διπλασίασε το προβάδισμα της Γαλανόλευκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό