24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ρονάλντο: «Η κατάκτηση EURO με την Πορτογαλία αντιστοιχεί με ένα Μουντιάλ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κατάφερε να «σπάσει» το φράγμα των 900 γκολ καριέρας κόντρα στην Κροατία (2-1). Ο Πορτογάλος σταρ, με δημοσίευσή του στο Instagram, ανέφερε πως δεν ακολουθεί τα ρεκόρ πια. Παράλληλα, σε δηλώσεις του στην τηλεόραση, μίλησε για τους στόχους του με το εθνόσημο για το Μουντιάλ της Αμερικής το 2026, αλλά και για το EURO, κάνοντας μία αντιστοιχία των δύο αυτών διοργανώσεων.

«Το ονειρεύτηκα αυτό και έχω περισσότερα όνειρα. Σας ευχαριστώ όλους!», ανέφερε ο Κριστιάνο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Η κατάκτηση του EURO αντιστοιχεί με ένα Μουντιάλ»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αναφέρθηκε φυσικά και στην παγκόσμιο διοργάνωση του 2026, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει μέρος για τελευταία φορά. Ο πρώην αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε στις κάμερες και δήλωσε πως το 900 γκολ καριέρας, είναι κάτι το μοναδικό για την καριέρα του.

«Σημαίνει πολλά το γκολ που πέτυχα. ήθελα εδώ και καιρό να φτάσω στο στόχο των 900 γκολ. Ήξερα πως θα φτάσω το νούμερο αυτό καθώς από τη στιγμή που συνεχίζω να παίζω, ήταν φυσιολογικό να συμβεί. Συγκινήθηκα επειδή ήταν ένα γκολ ορόσημο. Μοιάζει με αρκετά άλλα ορόσημα αλλά μόνο εγώ ξέρω και οι άνθρωποι γύρω μου, πόσο σκληρό είναι να δουλεύεις κάθε ημέρα, να είσαι σε καλή κατάσταση σωματικά και ψυχολογικά, να βάζεις 900 γκολ. Είναι ένα μοναδικό ορόσημο στην καριέρα μου», ανέφερε ο CR7.

Χαρούμενη και περήφανη και η Χεορχίνα

Η γυναίκα του Κριστιάνο Ρονάλντο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε ένα story για το επίτευγμα του Πορτογάλου. Η Χεορχίνα, προφανώς είναι χαρούμενη με τα 900 γκολ που πέτυχε ο CR7 καριέρα του.

@georginagio

Αυτό που μένει να δούμε από τον Πορτογάλο σταρ, είναι στα πόσα γκολ θα τερματίσει την πλούσια αυτή καριέρα του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό