31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Ρονάλντο δεν υπάρχεις: Σπάει όλα τα ρεκόρ στα 39 του

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ηλικία δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο για τον Ρονάλντο που συνεχίζει να σπάει κάθε ρεκόρ που βλέπει μπροστά του. Ο Πορτογάλος κατάφερε και σημείωσε ακόμη ένα τέρμα με την Αλ Νασρ και έφτασε τα 50, σε μια μόνο σεζόν και όλα αυτά στα 39 του χρόνια. Μάλλον ο Ρονάλντο  έχει ακόμα πολλά να μας δείξει.

Ο φοβερός Κριστιάνο, πέτυχε δύο γκολ στην νίκη με 4-2 της ομάδας του κόντρα στην Αλ Ιτιχάντ. Το εκπληκτικό της υπόθεσης φυσικά ήταν οι γκολάρες που σημείωσε αλλά και το φοβερό ρεκόρ που κατάφερε να σπάσει λίγο πριν 40αρίσει…

Ο Πορτογάλος super star, αγωνίζονταν στην 34η και τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και  κατάφερε ναι κάνει το μοναδικό γράφοντας μια μοναδική ιστορία σε αυτό το νεοσύστατο πρωτάθλημα. Μόλις είχε  σκοράρει το 35ο του γκολ και αυτομάτως τα περισσότερα που έχει καταφέρει κάποιος άλλος στην Σαουδική Αραβία. 

Cristiano Ronaldo has broken the record for most goals in a single 🇸🇦 Saudi Pro League season, scoring 3️⃣4️⃣ in 3️⃣1️⃣ games 👽⚽️ pic.twitter.com/706TFmxbB0

— 433 (@433) May 27, 2024

Ωστόσο, ο Πορτογάλος δεν σταματά μόνο εκεί, αφού έχει καταφέρει και έχει σκοράρει ακόμη 15 γκολ στις υπόλοιπες φετινές διοργανώσεις όπου συμμετείχε. Έτσι αυτομάτως έχει 50 συνολικά τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν με την ομάδα του και με την εθνική.

Εκτός από αυτό το επίτευγμα κατάφερε και ένα ακόμη. Έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ σε τέσσερα διαφορετικά πρωταθλήματα, κάνοντας την καριέρα του ακόμη πιο εντυπωσιακή.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό