22.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ρονάλντο για Γιαμάλ: «Έχει κάνει πράγματα που εγώ και Μέσι δεν κάναμε» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Αποκαλυπτικός ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος σταρ μίλησε για τον Λαμίν Γιαμάλ και για το απίστευτο ταλέντο που δείχνει να έχει. Ωστόσο, δεν στάθηκε μόνο εκεί, καθώς έσπευσε να παρομοιάσει το νεαρό αστέρι της Μπαρτσελόνα με τον ίδιο, αλλά και με τον… Λιονέλ Μέσι.

Ο «CR7» αποκάλυψε πως πιστεύει ότι ο 17χρονος Ισπανός έχει καταφέρει πράγματα στην καριέρα του, σε τόσο νεαρή ηλικία, που ούτε ίδιος, αλλά ούτε και ο «Pulga» είχαν καταφέρει σε μικρότερη ηλικία. Ευχήθηκε ο Λαμίν Γιαμάλ να μην αποκτήσει κανένα πρόβλημα στο μέλλον, χαρίζοντάς μας άπλετο από το ταλέντο του συνεχώς.

Ολοκλήρωσε με λίγη δόση… προσωπικής άποψης ακόμα, θεωρώντας πως ο σταρ των «Μπλαουγκράνα» θα γίνει ο κορυφαίος της γενιάς του, αφήνοντας όλες του τις ελπίδες για τις μελλοντικές του εμφανίσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Βλέπω πολύ ταλέντο στον Λαμίν Γιαμάλ. Ελπίζω να μην έχει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον. Πιστεύω θα είναι ένας από τους καλύτερους αυτής της γενιάς, σίγουρα”, είπε αρχικά ο Πορτογάλος σταρ. Ναι, είναι αλήθεια. Έχει κάνει πράγματα στην ηλικία που είναι που εγώ και ο Λιονέλ Μέσι δεν είχαμε κάνει. Η εθνική ομάδα (σ.σ. Ισπανία) τον βοήθησε πολύ γιατί ήταν πολύ καλός. Νομίζω ότι έχει μεγάλες δυνατότητες. Αλλά ας δούμε, αν έχει τον τρόπο, αυτό θα συμβεί. Αλλά πιστεύω ότι θα το πετύχει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό