28.2 C
Athens
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Ρομπέρ Πιρές στο flash.gr: «Αμφίρροπος τελικός, περιμένω θέαμα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το κέντρο του Δουβλίνου γέμισε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (22/05) από φίλους των Λεβερκούζεν και Αταλάντα. Η Fan Zone στο κέντρο, κοντά στο κάστρο γέμισε από τους «νερατζούρι», αλλά και τους φίλους των πρωταθλητών Γερμανίας.

Μεταξύ των παιχνιδιών για το κοινό, της κατανάλωσης μπύρας, τα διάφορα άλλα events, υπήρξε και το καθιερωμένο ματς των Legends του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως οι Γκάιθκα Μεντιέτα, Λουίς Γκαρσία, Ντέιβιντ Τζέιμς, Άσλεϊ Κόουλ και Ντιέγκο Φορλάν βρέθηκαν σε ένα μίνι γήπεδο στα ενδότερα του κάστρου.

Ο κόσμος απόλαυσε θέαμα ανάμεσα στους κόκκινους και τους λευκούς, τα κολπάκια με την μπάλα ήταν αρκετά κι ας ελπίζουμε ότι ήταν το καλύτερο δυνατό ζέσταμα ενόψει της βραδιάς. Το flash.gr ήταν εκεί και συνομίλησε με τον Γάλλο πρώην αστέρα της Άρσεναλ, Ρομπέρ Πιρές.

Ο Ρομπέρ Πιρές στο flash.gr
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρομπέρ Πιρές στο flash.gr και στον Άλκη Τσαβδαρά

«Είναι υπέροχο που είμαι εδώ, το Δουβλίνο είναι ένας ωραίος χώρος για έναν ευρωπαϊκό τελικό. Νομίζω ότι θα γίνει ένας ανοιχτός τελικός ανάμεσα στην Αταλάντα και τη Λεβερκούζεν. Ελπίζω όλοι να τον ευχαριστηθούν.

Δεν γνωρίζω τι θα γίνει στο φινάλε του τελικού. Ξέρω ότι Αταλάντα και Λεβερκούζεν αξίζουν να βρίσκονται εδώ. Στο τέλος μόνο ένας θα σηκώσει το τρόπαιο. Δεν ξέρω όπως είπα ποια ομάδα θα είναι, αλλά το σημαντικότερο είναι να το διασκεδάσουν».

– Συναντάμε δύο διαφορετικές γενεές προπονητών, ο νέος και ανερχόμενος Τσάμπι Αλόνσο και ο έμπειρος Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι.

«Ναι βέβαια, δύο διαφορετικοί προπονητές, διαφορετικό στιλ ο καθένας τους. Πιο νέος ο Αλόνσο, πιο έμπειρος ο Γκασπερίνι, αμφότεροι ξέρουν πολλά για το ποδόσφαιρο. Ο Τσάμπι Αλόνσο είναι ένας πρωταθλητής, αλλά ένας τελικός είναι νέο έδαφος για εκείνον.

Ο Γκασπερίνι ίσως να προσφέρει μεγαλύτερη εμπειρία και γνώση. Σημασία έχει να μπουν οι παίκτες στο γήπεδο και τότε θα δούμε ένα δυνατό ματς, ελπίζω με πολλά γκολ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό