23.7 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

«Ριπές» Σπίρτζη κατά Κασσελάκη: «Πρώτη φορά ρευστοποιείται κόμμα εν λειτουργία»

Ειδήσεις Ελλάδα

Πυρά κατά ριπάς από τον Χρήστο Σπίρτζη κατά του Στέφανου Κασσελάκη! Στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρήστος Σπίρτζης έβαλε… μπουρλότο με την ομιλία του και έριξε ευθείες βολές στον πρόεδρο του κόμματος.

Είπε πως πρώτη φορά θα παρακολουθήσει τη ρευστοποίηση κόμματος εν λειτουργία και κατηγόρησε για υποκρισία τον Στέφανο Κασσελάκη όταν μιλά για άμεση δημοκρατία από την βάση αλλά αρνείται το εσωκομματικό δημοψήφισμα.

«Θυμάμαι τη διαδικασία εκλογής προέδρου να συνοδεύει τον Στέφανο στη Μακρόνησο, στο νησί που ακούγονται ακόμη φωνές από τα βασανιστήρια, που υπάρχουν οι “Παρθενώνες” και τα “Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια”… Το νησί αποτελεί ιστορία για τον κόσμο της Αριστεράς», είπε απευθυνόμενος στον Ευάγγελο Αποστολάκη. «Σύντροφε Βαγγέλη, δεν είπες στο Στέφανο ότι εκεί βασανίστηκαν, σακατεύτηκαν, σκοτώθηκαν για να λέμε ελεύθερα την πολιτική μας άποψη. Αυτή είναι η κληρονομιά, αυτή την πολιτική κληρονομιά δεν πρόκειται να προδώσουμε όσους τραμπουκισμούς ύβρεις και χουλικανισμούς υποστούμε», πρόσθεσε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Είπε ακόμη ότι «δεν σε έχουμε αμφισβητήσει ως πρόεδρο, μόνο εσύ το έχεις κάνει. Δεν θα σταματήσω να λέω αυτό που πιστεύω».

«Πότε πρόλαβα να γίνω νομενκλατούρα όταν υπάρχουν άνθρωποι δίπλα στον Στέφανο που και τα παιδικά τους καρεκλάκια ήταν στην Κουμουνδούρου; Θα τρελαθούμε σοβαρά μιλάτε;», είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ενώ κάλεσε τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, εμφανώς σε ειρωνικό τόνο, να κρατήσουν τα καρτελάκια τους ως ενθύμιο αφού θα είναι η τελευταία συνεδρίασή της.

«Μας υβρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ… Πώς να το πιστέψω όταν έχουμε στοχοποιηθεί από συμφέροντα, από τη δεξιά, από πολύ ισχυρότερες πολιτικές πλευρές και δεν έχουμε ενδώσει;… Ούτε τον αδελφό του δεν παρακολουθεί; Που λέει ότι 87 θέλουμε συμφέροντα, διαπλοκή και μαύρο χρήμα».

«Περιμέναμε να ακούσουμε κάτι για τα μαύρα εδώ μέσα… Ποια παιχνίδια κάνει ο Αλέξης; Ποια ήταν η υπονόμευση του Αλέξη;» ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας του. 

«Πρόεδρε πρέπει να μας πεις ο ίδιος αν κάνεις bullying σε βουλευτές, σε δημοσιογράφους. Άλλα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής κάνουν μπούλινγκ σε συντονιστές οργανώσεων;», σημείωσε ο κ. Σπίρτζης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό