20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ριζικός επανασχεδιασμός για τη web έκδοση [Screenshots]

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από αρκετά χρόνια στασιμότητας, η Google αποφάσισε να προχωρήσει σε επανασχεδιασμό της desktop έκδοσης του καταστήματος εφαρμογών Google Play. Η εταιρεία λανσάρει το νέο design σταδιακά για ορισμένους χρήστες και από τα screenshots που ήρθαν στη δημοσιότητα μπορούμε να δούμε πως βασίζεται αρκετά σε αυτό που βλέπουν οι κάτοχοι των συμβατών Chromebooks, αλλά και στη mobile εφαρμογή για συσκευές Android.

Κατά τ’ άλλα, έχει προστεθεί μια νέα καρτέλα “Apps” που εμφανίζει τις κορυφαίες και πιο δημοφιλείς εφαρμογές, αλλά και νέα φίλτρα για να βρίσκεις πιο εύκολα τις εφαρμογές με βάση τη συσκευή που χρησιμοποιείς (smartphone, tablet, τηλεόραση, Chromebook, ρολόι κλπ.). Επίσης, θα υπάρχουν μεγάλες επικεφαλίδες και previews για τα παιχνίδια με λειτουργία auto-play και νέα γκαλερί με μεγαλύτερα screenshots.

Από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι δοκιμές του επανασχεδιασμένου Google Play Store, είναι θέμα χρόνου να ακολουθήσει η επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία και φυσικά το ευρύτερο λανσάρισμα του σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό