28.6 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Ρεκόρ προβολών το 2023 στην Αγγλία

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί ο κόσμος να έχει ως συνήθεια το ποδόσφαιρο ανδρών, όμως τα τελευταία χρόνια, οι γυναίκες έχουν κάνει τεράστιο «άλμα» όσο αναφορά την ποιότητα στα δικά τους ματς. Χώρες όπως η Ισπανία, η Γαλλία και η Αγγλία, αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο γυναικών με όμορφο τρόπο και προφανώς από τη στιγμή που υπάρχουν σωστές υποδομές, είναι λογικό το ποιοτικό επίπεδο να βελτιώνεται συνεχώς. 

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερος κόσμος παρακολουθεί την αγωνιστική δράση στα κορυφαία πρωταθλήματα ποδόσφαιρου γυναικών. Το 2023 πάντως, μπορούμε να πούμε ότι οι Βρετανοί, το αγάπησαν ακόμη περισσότερο. Σύμφωνα με το skysports, έγινε ρεκόρ τηλεθέασης τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Αυτό γιατί 46.7 εκατομμύρια άνθρωποι, παρακολούθησαν από τις τηλεοράσεις τους γυναικείο ποδόσφαιρο, ξεπερνώντας έτσι το ρεκόρ που υπήρχε από το 2019.

Προφανώς αυτό είναι και κάτι το οποίο θα βοηθήσει και το πρωτάθλημα στη χώρα να έχει μεγαλύτερα έσοδα και περισσότερες διαφημίσεις. Προφανώς στόχος της λίγκας είναι να φτιάξει ένα πολύ ανταγωνιστικό προϊόν, που θα κάνει όλο τον πλανήτη να βλέπει το αγγλικό πρωτάθλημα, όπως γίνεται και σε ανδρικό επίπεδο.

Εννοείται πως οι προβολές των φιλάθλων, είναι ένα γεγονός που μπουστάρει και ψυχολογικά τις αθλήτριες, οι οποίες σίγουρα θα έχουν ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο, γνωρίζοντας ότι ο κόσμος ανυπομονεί για τα ματς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό