16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ρεκόρ αιτήσεων για Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας λίγο πριν κλείσει το 2022

Ειδήσεις Ελλάδα

1.000 αιτήσεις για Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας κατατέθηκαν μέσα στο 2022,αριθμός-ρεκόρ, σύμφωνα με τον Οργανισμό  Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του οργανισμού το φετινό νούμερο είναι διπλάσιο  από το 2019, κάτι που αναδεικνύει μια συνολικότερη και πολύ ελπιδοφόρα αναγέννηση της καινοτομίας στη χώρα μας, με τους   απλούς πολίτες, τους επιστήμονες και τις εταιρείες να μετουσιώνουν τις νέες ιδέες σε ευρεσιτεχνίες και να οδηγούν σταθερά τους ίδιους και την Ελλάδα στην πρόοδο και την ανάπτυξη.

«Η προσπάθεια του οργανισμού, όπως αναφέρεται, είναι να διευκολύνει διαρκώς την καθημερινή επαφή των πολιτών με τον οργανισμό. Με πολύ υψηλά επίπεδα τεχνογνωσίας και εξατομικευμένης βοήθειας, την πλήρη πλέον ηλεκτρονικοποίηση όλων των διαδικασιών κατάθεσης καθώς και την τήρηση  σύντομων χρόνων απόκρισης, στόχος είναι η φιλική και αποτελεσματική προσέγγιση των χρηστών των υπηρεσιών μας. Κυρίως όμως, αυτό που επιδιώκεται με τη συνεχή δημόσια παρουσία και τις δράσεις μας σε όλη την Ελλάδα, είναι να ενημερωθεί το κοινό για τα Δικαιώματα Διανοητικής Ιδιοκτησίας και να καλλιεργηθεί όλο και περισσότερο η κουλτούρα προστασίας τους».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό