18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ρεάλ 1-4: Επιβλητικό πέρασμα από την Ανδαλουσία για τους μερένγκες

Ειδήσεις Ελλάδα

Το εμπόδιο της Γρανάδα αποδείχτηκε ιδιαίτερα χαμηλό για την Ρεάλ, με τους μερένγκες να επικρατούν με 4-1 των Ανδαλουσιανών που είχαν και δύο αποβολές στο δεύτερο ημίχρονο και να σκαρφαλώνουν στην κορυφή της κατάταξης στην La Liga.

H διακοπή των πρωταθλημάτων για τα ματς των εθνικών ομάδων βρήκε την Ρεάλ να τρέχει ένα αήττητο 6 αγώνων με 5 νίκες και 1 ισοπαλία και στα ίδια χνάρια βάδισε στο πρώτο της παιχνίδι στην επιστροφή της στη δράση, με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να περνάει με χαρακτηριστική άνεση από την Ανδαλουσία.

Η Γρανάδα χρειαζόταν βαθμό ή βαθμούς για να αποδράσει από τις τρεις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας όμως η Ρεάλ δεν ήταν διατεθειμένη να αφήσει την κορυφή να της ξεφύγει, με το 4-1 στο φινάλε της αναμέτρησης να βρίσκει τους Μαδριλένους στη κορυφή με +2 απέναντι σε Σεβίλλη και Σοσιεδάδ με ίδιο αριθμό αγώνων.

Η Ρεάλ έφτασε μάλιστα τα 32 γκολ στο ενεργητικό της στη φετινή La Liga, εκ των οποίων τα 19 τα έχει πετύχει εκτός Μπερναμπέου, με την Γρανάδα από την πλευρά της να παραμένει στην 18η θέση και να είναι οριακά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι μερένγκες απέκτησαν ξεκάθαρο προβάδισμα πριν καν συμπληρωθεί το ημίωρο με τα γκολ των Ασένσιο (19′) και Νάτσο (25′), με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα έχοντας μειώσει με τον Σουάρες (34′) αλλά στο δεύτερο ημίχρονο να μη συνεχίζουν την αντεπίθεση που είχαν ως στόχο.

Για αυτό φρόντισε ο Βινίσιους που επανέφερε τη διαφορά στα δύο γκολ κάνοντας το 3-1 στο 56′ (έγινε ο πρώτος παίκτης στην La Liga που είναι γεννημένος το 2000 και σκοράρει τουλάχιστον 10 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις σε μία μόνο σεζόν) αλλά και οι δύο αποβολές που δέχτηκαν οι Ανδαλουσιανοί μέσα σε λίγα λεπτά (67′ Μόντσου, 69′ Μορένο).

Στο 76ο λεπτό ήρθε το τέταρτο γκολ του Μεντί να δώσει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στην επιτυχία της Ρεάλ, η οποία μάλιστα μετράει 13 διαδοχικές νίκες απέναντι στην Γρανάδα, μετρώντας σε αυτό το διάστημα 44 γκολ υπέρ και 7 κατά.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Μαξιμιλιάνο, Κουίνι, Βίκτορ Ντίας (58′ Τορέντε), Χερμάν, Νέβα, Ροτσίνα (59′ Μολίνα), Γκοναλόν (Ρουίς), Μόντσου, Σόρο (78′ Εσκουδέρο), Πουέρτας (46′ Μοντόρο), Λουίς Σουάρες

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Νάτσο, Αλάμπα (83′ Βαγέχο), Μεντί, Καζεμίρο, Κρόος (80′ Καμαβινγκά), Μόντριτς (80′ Ίσκο), Ασένσιο, Βινίσιους (71′ Ροντρίγκο), Μπενζεμά (80′ Γιόβιτς)

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

S24 Bet – Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό