20.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ρεάλ, Παρί και Σίτι παρακολουθούν τον Κβαρατσκέλια στη Νάπολι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Σίτι άρχισαν να παρακολουθούν επισταμένα την πρόοδο του σούπερ σταρ της Νάπολι, Κβίτσα Κβαρατσκέλια.

Ο Γεωργιανός διεθνής είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη από τότε που μετακόμισε στη Νάπολη, το καλοκαίρι και από τους βασικούς λόγους πίσω από το εξαιρετικό ξεκίνημα των «Παρτενοπέι» αυτή τη σεζόν.

Ο Κβαρατσκέλια αγοράστηκε από τη Νάπολι το καλοκαίρι από την Ντιναμό Μπατούμι κι αφού είχε αποχωρήσει από τη Ρούμπιν Καζάν νωρίτερα μέσα στο έτος, μετά τη διακοπή του συμβολαίου του λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην πατρίδα το, αποκάλυψε τη χαρά του που βρίσκεται στη Νάπολι, αλλά υπήρξαν και κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία, που θα «προειδοποιούσαν» Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Κβαρατσκέλια, ο οποίος παραδέχτηκε ότι ο θρύλος της Σίτι, Γκεόργκι Κινκλάτζε, ήταν ο ήρωάς του μεγαλώνοντας, πρόσθεσε ότι είναι οπαδός της Ρεάλ, αν κι επιμένει ότι έχει ήδη εκπληρώσει το όνειρό του να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα.

«Ονειρευόμουν να παίξω σε έναν μεγάλο σύλλογο μεγαλώνοντας, αυτή ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η Νάπολι είναι ένας μεγάλος σύλλογος και το όνειρό μου έχει ήδη γίνει πραγματικότητα», δήλωσε στη γεωργιανή έκδοση της Sport.

Ερωτηθείς για το τι μπορεί να υπάρχει μετά τη Νάπολι, απάντησε: «Δεν είμαι σίγουρος, ας δούμε τι θα συμβεί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό