20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης: Σύλληψη ενός φιλάθλου για τη ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους – Αποκαλυπτικό βίντεο

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι ισπανικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός φιλάθλου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Βινίσιους στον αγώνα της Βαλένθια με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο ποδοσφαιριστής τη Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Βαλένθια για τη La Liga.

Όπως κατήγγειλε ο Τιμπό Κουρτουά, από το 20ό λεπτό οπαδοί των γηπεδούχων έκαναν ήχους πιθήκου απευθυνόμενοι στον Βραζιλιάνο, ενώ τον φώναζαν «μαϊμού» και «χαζό».

Ο ίδιος ο Βινίσιους τοποθετήθηκε μέσω Instagram λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα. «Το έπαθλο που κέρδισαν οι ρατσιστές ήταν η αποβολή μου. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι η La Liga», έγραψε.

Τη Δευτέρα (22/5) η Βαλένθια ανακοίνωσε πως συνελήφθη ένας οπαδός για τη ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ, ενώ τονίζει πως οι ισπανικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό κι άλλων φιλάθλων που συμμετείχαν στο περιστατικό, προσπαθώντας να τους ταυτοποιήσουν από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου.

«Η Βαλένθια έχει ανοίξει ήδη πειθαρχικό φάκελο, θα εφαρμόσει τη μέγιστη αυστηρότητα εναντίον των οπαδών που εμπλέκονται, αποβάλλοντάς τους ισόβια από το γήπεδο και συνεργάζεται με την Αστυνομία και τις αρμόδιες αρχές για να διευκρινιστεί τι συνέβη.

Ο σύλλογος καταδικάζει έντονα αυτό το είδος συμπεριφοράς, που δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο και στην κοινωνία και που δεν ανταποκρίνεται στις αξίες της Βαλένθια και των οπαδών της», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των «νυχτερίδων».

Παράλληλα, σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral στα social media φαίνεται ο Βινίσιους σε έξαλλη κατάσταση να πλησιάζει την κερκίδα, όπου βρίσκονταν οπαδοί της Βαλένθια και να δείχνει εκείνον που του επιτέθηκε ρατσιστικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό