31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης: Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων για τον τελικό στο Champions League

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι ενδεκάδες του αγώνα Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης για τον τελικό του Champions League έγιναν γνωστές, με τους δυο προπονητές να μην επιφυλάσσουν εκπλήξεις. 

Η Ντόρτμουντ και η Ρεάλ Μαδρίτης συγκρούονται στο πλαίσιο του τελικού του Champions League, με τις δυο ομάδες να διεκδικούν το μεγαλύτερο διασυλλογικό τρόπαιο της Ευρώπης στον τελικό του Wembley.

Έντιν Τέρζιτς και Κάρλο Αντσελότι έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παρατάξουν τις ομάδες τους, με αμφότερους να μην επιφυλάσσουν εκπλήξεις.

Από την πλευρά της η Μπορούσια Ντόρτμουντ, θα παραταχθεί με σύνθεση 4-2-3-1 έχοντας βασικούς τους Κόμπελ, Ρίερσον- Χούμελς – Σλότερμπεκ – Μάατσεν, Τσαν – Ζάμπιτσερ – Σάντσο – Μπραντ – Αντεγέμι και Φίλκρουγκ.

Αναπληρωματικοί: Μέγερ, Λότκα, Οτσκάν, Ενμετσά, Αλέ, Ρόις, Βολφ, Μουκοκό, Μάλεν, Ζούλε, Βάτζεν, Μπινόι-Γκίτενς

📄 Unsere Startelf für das #UCLFinal! #UCL pic.twitter.com/xox5xl2bgX

— Borussia Dortmund (@BVB) June 1, 2024

Από την πλευρά της η Ρεάλ Μαδρίτης θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3 έχοντας τους Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Νάτσο, Μεντί, Βαλβέρδε, Καμαβινγκά, Κρόος, Μπέλιγχαμ, Ροντρίγκο, Βινίσιους.

Αναπληρωματικοί: Λούνιν, Κέπα, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μόντριτς, Χοσέλου, Λούκας Βάθκεθ, Τσουαμενί, Θεμπάγιος, Φραν Γκαρθία, Μπραχίμ Ντίαθ, Γκιουλέρ

¡Nuestro inicial para la final!@BVB#UCLfinal | #APorLa15 pic.twitter.com/2B4HyEtdNa

— Real Madrid C.F. (@realmadrid) June 1, 2024

Αξίζει να σημειωθεί πως το αποψινό παιχνίδι θα είναι το τελευταίο στην τεράστια καριέρα του Τόνι Κρος με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Μάρκο Ρόις στην Ντόρτμουντ.

 

 



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό