27.3 C
Athens
Παρασκευή, 30 Αυγούστου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης: Γλιτώνει την επέμβαση στη μύτη ο Μπαπέ

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι ανησυχίες της Ρεάλ για την κατάσταση του Κιλιάν Μπαπέ εξαλείφθηκαν στις εξετάσεις, οι οποίες απέκλεισαν την πιθανότητα επέμβασης για να αποκατασταθεί το πρόβλημα στη μύτη.

Το σίριαλ έφτασε στο τέλος του και μάλιστα με τρόπο… φαντασμαγορικό. Ο Κιλιάν Μπαπέ βάδισε στα χνάρια του Κριστιάνο Ρονάλντο και παρουσιάστηκε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» μπροστά σε 80 χιλιάδες οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι έκαναν… χαμό όταν βγήκε στο γήπεδο.

Αφού οι τελετές… λατρείας ωστόσο έφτασαν στο τέλος τους, πλέον σειρά παίρνουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Γάλλο αστέρα με τη νέα του ομάδα.

Μέχρι πρότινος μεγάλο «αγκάθι» για τη Ρεάλ ήταν ο τραυματισμός του 25χρονου στη μύτη κατά τη διάρκεια του EURO 2024, γεγονός που τον είχε αναγκάσει να συνεχίσει στη διοργάνωση μόνο με τη χρήση μάσκας.

Σύμφωνα με τη «Marca» η πιθανότητα επέμβασης μετά το EURO ήταν έκδηλη στον ορίζοντα, αλλά οι τελευταίες εξετάσεις ήταν καθησυχαστικές!

Όπως υποστηρίζει το ισπανικό Μέσο, προς το παρόν η πιθανότητα επέμβασης έχει αποκλειστεί από το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ, αν και οι τελικές αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν αφού ο Μπαπέ επιστρέψει από τις διακοπές του στις 7 Αυγούστου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό