27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης: Έγινε η πρώτη ομάδα με ετήσια έσοδα πάνω από ένα δισ. ευρώ!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ρεάλ Μαδρίτης έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα με ετήσια έσοδα που ξεπερνούν το εκκωφαντικό ποσό του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.

Τα τελευταία χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να υπερηφανεύεται για τον τρόπο που έχει διαχειριστεί τη οικονομική της κατάσταση, με τα νούμερα στο τέλος κάθε οικονομικού έτους να την επιβραβεύουν.

Λίγους μήνες μετά το τέλος μιας σεζόν που τη βρήκε με τις κούπες της La Liga και του Champions League αγκαλιά, η Ρεάλ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και στα οικονομικά καθώς έγινε η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα στην ιστορία με ετήσια έσοδα που ξεπερνούν το ένα δισεκατομμύριο ευρώ!

Συγκεκριμένα στην οικονομική της αναφορά για την περίοδο 2023/2024, η ομάδα της Μαδρίτης ανακοίνωσε έσοδα ύψους 1,07 δισεκατομμυρίων ευρώ, σε μια αύξηση κατά 230 εκατομμύρια ευρώ μεγαλύτερη σε σχέση με το 2022/2023 που μεταφράζεται ποσοστιαία σε 27%.

Σε επίπεδο κέρδους η Ρεάλ μέτρησε 16 εκατομμύρια ευρώ μετά φόρων, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών, όπως για παράδειγμα εκείνη του Ράφα Μαρίν στη Νάπολι για 12 εκατομμύρια.

📈 EL REAL MADRID SE CONVIERTE EN EL PRIMER CLUB DE FÚTBOL EN SUPERAR LOS MIL MILLONES DE EUROS EN INGRESOS.#RealMadrid

— Real Madrid C.F. (@realmadrid) July 23, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό