18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ρεάλ: «Έδεσε» τον Χακίμι έως το 2023

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ομάδα που θα επιδιώξει να αποκτήσει τον Ασράφ Χακίμι θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Βλέποντας η Ρεάλ Μαδρίτης την αλματώδη εξέλιξη του παίκτη στη Ντόρτμουντ, όπου αγωνίζεται ως δανεικός, έσπευσε να τον «δέσει» στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για άλλα τρία χρόνια.

Δεν ήταν λίγες οι ευρωπαϊκές ομάδες που είχαν αρχίσει να καλοβλέπουν τον νεαρό άσο (Μπάγερν, Γιουβέντους) και ήδη είχαν αρχίσει τις διερευνητικές επαφές για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Με δεδομένη την «πέραση» που έχει ο 22χρονος Μαροκινός άσος, η Ρεάλ έσπευσε να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο, το οποίο δεσμεύει τον παίκτη με τον σύλλογο της Μαδρίτης ως το 2023.

Αυτό δε συνεπάγεται απαραίτητα ότι ο Χακίμι θα επιστρέψει το καλοκαίρι στη «Βασίλισσα» (όταν λήξει ο δανεισμός του) και θα «καπαρώσει» θέση στην ενδεκάδα του Ζιντάν. Ωστόσο, όποια ομάδα επιδιώξει να τον αγοράσει από τους «μερένγκες», θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ο Χακίμι, ο οποίος γεννήθηκε στην Ισπανία από γονείς Μαροκινούς και αποτελεί προϊόν των τμημάτων υποδομής της Ρεάλ, αποτελεί μία εξαιρετική λύση, καθώς μπορεί να καλύψει όλη τη δεξιά πλευρά (σαν αμυντικός, μέσος ή ακόμη και εξτρέμ), ενώ στη Ντόρτμουντ έχει χρησιμοποιηθεί και στα αριστερά, αλλά και στον άξονα.

Παρά τη μικρή ηλικία του, έχει ήδη σημαντική εμπειρία, τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και με την εθνική ομάδα του Μαρόκου, με την οποία συμμετείχε στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στα 60 εκατ. ευρώ, ενώ το προηγούμενο συμβόλαιό του με τους «μερένγκες» είχε ισχύ ως το 2022.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό