22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ραψωδία Αστέρα στην Τρίπολη, 6-2 τον Ατρόμητο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αστέρας Τρίπολης συνέτριψε με 6-2 τον Ατρόμητο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στην εναρκτήρια συνάντηση της 11ης αγωνιστικής.

Η αρκαδική ομάδα επέστρεψε στις νίκες ύστερα από τρία παιχνίδια και πλησίασε την πρώτη εξάδα, σε αντίθεση με τους Περιστεριώτες που ξαναγύρισαν στις φετινές «κακές συνήθειες» μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, παίζοντας και πάλι χωρίς τον προπονητή τους στον πάγκο, καθώς ο Γιώργος Παράσχος αναρρώνει από τον κορωνοϊό.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Σονί, που μετά την πάσα του Άλβαρες «άδειασε» τον Στρούγγη και με διαγώνιο βολέ έγραψε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ριέρα πέρασε στη θέση του τραυματισμένου Σίτο και στο 20΄ διπλασίασε, μετά από συνεργασία με τον Καρμόνα.

Το πρώτο ημίχρονο, όμως, είχε κι άλλη… δράση, καθώς στο 41΄ ο Σονί με νέα «οβίδα» από τα 25 μέτρα έκανε το 3-0, για να μειώσει η ομάδα των δυτικών προαστίων στις καθυστερήσεις με έξοχο σουτ του Μουνίθ.

Στο 65΄ ο Σονί έφυγε στον κενό χώρο και γύρισε στο νεοεισελθόντα Κρέσπι, ο οποίος πλάσαρε τον Γιαννιώτη για το 4-1. Δύο λεπτά αργότερα ήταν και πάλι ο Κρέσπι που σκόραρε το 5-1, με την μπάλα να κοντράρει  στον Κυριάκο Παπαδόπουλο και να «κρεμά» τον Γιαννιώτη.

Σαν να μην έφτανε το βαρύ σκορ, ο Ατρόμητος έχασε στο 80΄ και τον Γκαλβάο (με δεύτερη κίτρινη κάρτα), για να μειώσει στο 84΄ ο Κουλούρης με το τρίτο τέρμα του στους δύο τελευταίους αγώνες και να διαμορφώσει το τελικό 6-2 ο Ριέρα με κεφαλιά, στις καθυστερήσεις της συνάντησης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό