25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ραγκούσης: Καταστροφικός ο εσωκομματικός πόλεμος

Ειδήσεις Ελλάδα

Ως «ιστορικό μεταίχμιο» για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία χαρακτηρίζει τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος ο Γιάννης Ραγκούσης.

Σε (μακροσκελή) ανάρτησή του στο facebook υπογραμμίζει ότι «όχι μόνο δεν είμαστε σε τροχιά να νικήσουμε τον Μητσοτάκη, αλλά φτάσαμε ένα βήμα πριν χάσουμε και από τον Ανδρουλάκη» και χτυπά καμπανάκι υποστηρίζοντας πως «αν συνεχίσουμε έτσι, στις ευρωεκλογές το αποτέλεσμα θα είναι δραματικό».

Συνεχίζοντας, κάνει λόγο για «εσωκομματικό πόλεμο» που μπορεί να είναι «καταστροφικός» για το κόμμα και ρίχνει «καρφιά» στη νέα ηγεσία, μιλώντας για «αδιανόητες επιθέσεις» που δέχθηκε από τα «γνωστά-άγνωστα trolls του διαδικτύου».

Παράλληλα, προχωρά σε μια ανάλυση για το τι συμβαίνει – κατά την προσωπική του κρίση – στον ΣΥΡΙΖΑ και τι μπορεί να γίνει για να αποσοβηθεί το «δραματικό ενδεχόμενο» η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας να καταπέσει ως τρίτη δύναμη στην κοινωνία.

Ο Γιάννης Ραγκούσης επισήμανε ότι «μόνη της ούτε η αριστερά μπορεί, ούτε η κεντροαριστερά επίσης» και τόνισε ότι «η μόνη στρατηγική νίκης έναντι της ΝΔ» είναι μια τέτοια προοδευτική συμμαχία κεντροαριστεράς-αριστεράς.

«Θα τη βρουν μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, είτε υπερβαίνοντας αυτόν» έγραψε ο βουλευτής Πειραιά για τους πολίτες που αναζητούν μια προοδευτική κυβέρνηση στον τόπο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό