26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στην Εφές που βάζουν τέλος στα σενάρια περί κόουτς Σπανούλη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις στην προπονητική του σταδιοδρομία και ας έχει μέχρι στιγμής διάρκεια σχεδόν δύο σεζόν.

Το βραβείο του κορυφαίου προπονητή για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο Basketball Champions League ανήκει στον Έλληνα τεχνικό ο οποίος μοιραία λόγω της εξαιρετικής δουλειάς που έχει κάνει στην ομάδα του Περιστερίου, έχει προσελκύσει τα βλέμματα συλλόγων της Ευρώπης από το πιο υψηλό επίπεδο.

Ένα από αυτά σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ήταν η Αναντόλου Εφές η οποία βρισκόταν μέχρι πρότινος σε αναζήτηση προπονητή ενόψει του καλοκαιριού έχοντας στη λίστα της μεταξύ άλλων τόσο τον «Kill-Bill» όσο και τους Τσάβι Πασκουάλ και Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς.

Παρόλα αυτά, οι back-to-back πρωταθλητές Ευρώπης του 2021-2022, έκαναν μεταστροφή στις διαθέσεις τους και αποφάσισαν να δώσουν μια ευκαιρία στον νυν προπονητή της ομάδας και επί σειρά ετών assistant, Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς να συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι, ανανεώνοντας τη μεταξύ τους συνεργασία μέχρι το 2026.

Την ίδια στιγμή, όσον αφορά το μέλλον του προπονητή Βασίλη Σπανούλη, μετά το τέλος της επιτυχημένης σεζόν για το Περιστέρι, αναμένεται να συναντηθούν προπονητής και διοίκηση με στόχο την διαπραγμάτευση για επέκταση της συνεργασίας τους, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του εν λόγω σεναρίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό